2777
2789

،از اول با من بد بودن پشتم بد میگفتن ولی الان نمیدونم شوهرم چی شنیده،که  هی بهم میگه مراقب باش میری بیرون ،خانوادم میخوان تو چشم من و بقیه خرابت کنن ،میخوان مثلا ثابت کنن که حرفاشون راجبت راسته، ممکنه هرکاری ازشون سر بزنه ، برات پاپوش درست کنن

میگه میخوان به بقیه بگن تو ....

چند روزه دارم نابود میشم از فشار فکر و خیال

من هم شاغلم به دلایلی هرروز مجبورم برو بیرون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا فکر‌نمیکنن ابروی تورو ببرن ابروی خودشون هم میره . حتی به خودشون و پسرشونم رحم نمیکنن یعنی

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

ایولا به شوهرت

دمش گرم

از طرف خودت ماچش کن

شوهر من حرف خانوادش رو میخونه

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
وا خب بگو مرد باش بهش اخطار بده اگه اینکار کنی دیگه اسمت نمیارم

هزار بار تو روشون در اومده،بهش میگن آخر بهت ثابت میکنیم که حرفتی ما درسته ،دیگع نمیتونه بگیرتشون به کتک کخ

دوستان لطفا دعا کنید زودتر با نامزدم عقد کنیم 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋