2777
2789
عنوان

این هیزه یا خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 106 پست
میخوای ازدواج کنی یا نه؟ ولی به نظر من باهاش دوست نشو اگه دوست داشته باشه به خانوادش میگه و سنتی میا ...

البته ببخشید الان در استانه۱۸ سالگی ام.. ببین موقعیتش خیلی خوبه بعد من اصن نمیتونم باهاش دوست شم کلا بلد نیستم و میترسم از این نوع رابطه ها ولی خب دوست دارم واقعا بدونم هدفش چیه میشه بهش دلگرم بود یا نه

البته ببخشید الان در استانه۱۸ سالگی ام.. ببین موقعیتش خیلی خوبه بعد من اصن نمیتونم باهاش دوست شم کلا ...

با این حرفایی که زدی درست هدفش پیدا نیست ولی خودتو عقب بکش اگه واقعا دوست داشته باشه با خانوادش میاد جلو حتی اگه بخواد چند ماه باهات دوست باشه و آشنا بشه تا ۱۸ سالکین خودت رو پاک نگه داشتی با نرفتن او رابطه الان هم اول کاره خودتو نبار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از حرفات هم پیداست دوسش داری میتونی در حد یک الی دوهفته باهاش چت کنی یعنی یه بار دیگه گفت شمارتو بده ...

وای نمیدونم حس میکنم نمیتونم همون که خودت گفتی وقتی تا ۱۸سالگی نتونستم با کسی ارتباط بگیرم از این به بعدشم نمیگیرم دیگه میدونم تصمیم درست همینه که اهمیت ندم و اگه خودش میخاست جدی اقدام میکرد (تازه اینکه خانوادشم چقد مذهبین) ولی کاش تصمیم درست این نبود

عزیزم ازش بپرس چرا میخوایید شماره منو داشته باشین؟

ببین چی میگه اگر گفت ازدواج ممکنه راست بگه ممکنه قصد فریبت وداشته باشه بهش بگو تا اقدام رسمی صورت نگرفته من نمیتونم همچین کاری کنم وتمام

اگر هم گفت دوستی که مشخص چی بگی 

حواست هم باشه ممکنه امتحانت کنه شماره اصلا بهش ندی

به هر کدوم از دوستام میگن نصفشون میگن دوستی نصفشون میگن خاستگار واقعا گیجم و اینکه بنظرت اگه یبار دی ...

اسی اونم ک من عاشقشم پسر همسایس😐😂 ببین رفتارس چجوریه همسایس ببین ادم بدیه یا خوب قابل اعتماد هست  ادم درستی هست

https://abzarek.ir/service-p/msg/2012415          ناشناس حرفتو بهم بگو    کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان               جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یارتویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

عزیزم ازش بپرس چرا میخوایید شماره منو داشته باشین؟ببین چی میگه اگر گفت ازدواج ممکنه راست بگه ممکنه ق ...

وقتی که بهم پیشنهاد داد خودش گفت شاید ازدواج شاید هر چی بعد من گفتم منظورتون متوجه نمیشم بعدش گفت که منظورم واضحه دارم واضح میگم میخام بیشترشما رو بشناسم اصن متوجه منظور این بشر نمیشم من خودم حس شیشمم خیلی خوبه در مورد همه چیز ولی این اصلا نمیدونم قصدش چیه

اسی اونم ک من عاشقشم پسر همسایس😐😂 ببین رفتارس چجوریه همسایس ببین ادم بدیه یا خوب قابل اعتماد هست ...

ای بسوزه پدرشون هر چی شر زیر سر همین پسر همسایه هاست🤣🤣من چطور بفهمم قصدش چیه والا من توی همه چی به حس شیشمم اعتماد دارم ولی در رابطه با این پسر هیچ فکری ندارم

ای بسوزه پدرشون هر چی شر زیر سر همین پسر همسایه هاست🤣🤣من چطور بفهمم قصدش چیه والا من توی همه چی به ...

معلمه😐 خاستگاره هم معلمه😂😂😂😂 این دو نفر من جم شدن تو ی نفر تو

ی فرصت کوتاه ی ماهه بده بهش

https://abzarek.ir/service-p/msg/2012415          ناشناس حرفتو بهم بگو    کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان               جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یارتویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

چند روز دیگه۱۸سالم میشه اگه هدفش جدی نباشه که اصن نباید سراغ من بیاد

خب بهش بی محلی کن دیگه جوابشو نده چون قصدش خواستگاری نیست 

فقط ازت خوشش اومده 

از فک کردن به اشتباهات گذشته دست بردار و به تلاش ادامه بده
میخواد دوست دخترش بشی ازت خوشش اومده مشخصه که میخواد باهات آشنا بشه بعد شاید بیاد خواستگاری

اگه حداقل با مامانم حرف میزد یچیزی  خودش نباید شعور میداشت اخه بگو بابا تو مثلا مذهبی هستی یا شایدم در مورد من فکر کرده که با همه اکی میشم و خاسته کلا سو استفاده کنه..وای مغزم قد نمیده دیگه