2777
2789
عنوان

این کاربر

308 بازدید | 17 پست

چرا تعلیق نیست؟؟؟میشه دلیلشو بگین که ما هم بدونیم عزیزان؟😊

اونم کاربری که ید طولانی داره در تفرقه بین لر و کورد با حرفای نااگاهانه و طوطی وارش

اینجا مگه برای توهین به اقوام تعلیقی نباید باشه؟؟؟😊اگرنیست بگین ما هم بدونیم 

خدایا این بیشتر از اون چیزی بودکه براش دعا کرده بودم، شکرت❣️💖❣️💖❣️💖یاخوا کورد هەر بمێنێ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

@niniyar_3     @niniyar_3   @niniyar_2      @niniyar_5     البته اگ ب بهانه تاپیک برا کاربر منو تعلیق نمیکینن😊یا نمیگین رو کامنت گزارش بزنین😊یا تاپیک مربپطه رو نیمترکونین و کاربر رو کاری ندارین😊

خدایا این بیشتر از اون چیزی بودکه براش دعا کرده بودم، شکرت❣️💖❣️💖❣️💖یاخوا کورد هەر بمێنێ
کورد و لر چیکار هم دارن اخه

چن تا بچه کنکوری مسگن برادری نداریم😊میگن کوردا پیفن😊فک کنم شغلشون اینه تفرقه بندازن

من کاربران قبلیم سر یه تاپیک سیاسی که اونم مال من نبود توش نظر دادم پرید انقد فشار میخورم اینا راس ...

هییییییچ کاریشون ندارن،هییییچی😊

کاربرایی که توهین کردنزن نما بودنمشکل داشتنهیچکدوم تعلیق نشدنگزارش زدمنی نی یار تگ کردماما همچنان دی ...

شاید هم خط فکری نی ن ییاران😊یا هم قومیتشون