2777
2789
عنوان

پنهان کاری از شوهرم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3443 بازدید | 161 پست
بهترین موقعیت هم خودش حمایت میکنه حضانت هم میده حق طلاقم داری ببخشید عزیزم که اینو میگم ولی همسرت از ...

بیستو یک هفته هستم ، میدونم دلش با زندگی نیست ولی خب من با این سن و سال و دوتا بچه چجور میخوام زندگی کنم برادر هام یکی تهران کار میکنه یکی سر خونه زندگیشه از طرفی نمیخوام زحمت هام گردن کسی باشه 

حق طلاق دارم شوهرمم بارها بهم گفته جدا شو بچه رو هم ببر همایت مالیت هم میکنم یه روز دوست دارم جدا شم ...

من میفهمم چی میگی چون 14ساله با این حس دارم زندگی میکنم. همین دیروز دوباره دعوا . بخدا اندازه 100سال خسته ام . همش در حال نقشه کشیدنه عقل شیطون دارن خونوادگی . مادرشوهرم واقعا عجوزست . شوهرم میگه بیا ی خونه ماشین به نامت کنم که بتونم تو دهاتمون ی زمین بخرم . میدونم تو فکر طلاقه همش میگه برای دل پدر مادرم زن گرفتم الانم برای دل اونا و هرزگی و بی مسئولیتی فکر طلاقه . بخدا 14سال زجرم دادن . دونه دونه دارن میمیرن باز آدم نمیشه . برگشته به مادرش گفته من بمیرم زنم خونه رو از شما میگیره بعد ک زمینو معامله کرده مادرش ی تبریک نگفته بعد گفته زنت میدونه . همین حرف شد دعوا. بخدا خسته شدم افسردگی وحشتناکی گرفتم . آندومتریوز گرفتم خانوادم واقع بیشعور و به این روز انداختنم .

بخدا لالای محلمون ازین مردترن.  همش لافه دروغ حیله هیز بیمار روانیه منم خل کرده . 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای نه به امام حسین نه به خاطر شوهرم نه من خودم شخصیتمو به خاطر این کثافت کاری ها خراب نمیکنم خودمو ...

نه عزیزم قصدم تهمت به شما نبود منظورم اینه خیلی برای یه مسئله ساده همه چیز رو برای خودتون سخت و بزرگ کردید... حالا برید چه اشکال داره

اصلا برای اینکه هم خودتون استرس نداشته باشید هم پهان کاری نکرده باشید بگید به همسرتون... ولی با اعتماد بنفس و خیلی ریلکس بگید نه با ترس و لرز

من میفهمم چی میگی چون 14ساله با این حس دارم زندگی میکنم. همین دیروز دوباره دعوا . بخدا اندازه 100سال ...

وای عزیزم خوندم کامنتتو دقیقا منم تو این شرایط هستم هیچ کس مثل من درکت نمیکنه میدونم زندگی با کسی که نمیخوادت نه تو رو نه بچه اتو نه هرچیزی که به تو ربط داره رو چه شکلیه ، کاش خدا با این عقل و تجربه امون زمانو به عقب برمیگردوند مطمئنن تصمیم درست تر میگرفتیم  

من از طلاق نمی‌ترسم گرچه برام معجزه است ازینکه 14سال جمع کردم مادر پدرش بخورن برام زور داره خدا از ظ ...

برعکس من از اسم طلاق میترسم چند بار خواستم جدا شم تا یه مراحلی پیش رفتم باز پشیمون شدم از خودم و ارادم متنفرم کاش بچه نداشتم اون موقع حرف مردم رو هم به جون میخریدم میرفتم ولی الان با مسئولیت بچه نمیتونم کنار بیام تنها بچه بزرگ کردن سخته فردا خدای نکرده طوری بشه میاد یخه منو میگیره

دوستان دروغ خط قرمز رابطه من و پارتنرم بعد من دیشب با ی اکانت دیگه خواستم امتحانش کنم فهمید انکار کردم ولی فهمیده بود فکر کنم حالا راستش و گفتم بهش بنظرتون میبخشتم؟😭😭😭

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓
نه عزیزم قصدم تهمت به شما نبود منظورم اینه خیلی برای یه مسئله ساده همه چیز رو برای خودتون سخت و بزرگ ...

دست خودم نیست به خدا دقیقا خودمم به خودم همینا رو میگم که قراره از کجا بفهمه اگه فهمید هم گردن نگیر  ولی خب تو شرایط قرار میگیرم استرس میگیرم 

دوستان دروغ خط قرمز رابطه من و پارتنرم بعد من دیشب با ی اکانت دیگه خواستم امتحانش کنم فهمید انکار کر ...

امتحان کردن اصلا درست نیست یعنی تو به طرف اعتماد نداری ، انشاالله که میبخشدت ولی چه دل و جرئت داری که گفتی راستشو

امتحان کردن اصلا درست نیست یعنی تو به طرف اعتماد نداری ، انشاالله که میبخشدت ولی چه دل و جرئت داری ک ...

اخه برای دومین بار بود تو کل این مدت بهش دروغ گفتم بار اول هم که گفتم ی مدت بعد راستش و گفتم بهش توضیح دادم علت کارم چی بود و منطقی بود اینم نخواستم انکار کنم بزنم زیرش 

واکنشش چی بود؟

اول ک انکار کردم میگفت مگه من خرم و احمق بعد عصبی شد گفت بیا تمومش کنیم بعدش هم گفت بهم پیام نده