2777
2789
عنوان

چقد حرکت خزیه این کار زنو شوهرا😒😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 62 پست
دیگه هر چقد عاشق و معشوق باشن وقتی تعداد نفرات بالاس تعداد اتاق کمه طرف باید درک کنه که فضا رو باید ...

ما یه سم داریم همینجوری حالا شوهرش همش تو جمع خرابش میکنهه 😂😂

خدایا هزاران مرتبه شکرت❤ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم عاسق همسرم هستم و اونم عاشق منخیلی ساله که ازدواج کردیماما این خز بازیا رو‌ باور نمیکنمزندگی و ...

نه والا من مثالی دارم دراین مورد ک خبر دارم ،واقعا وابسته شوهرش بود

الان خب بعد از گذر سالها ازون حالت دراومدن ولی چند سال اول ازدواح اینطوری بود

زن گنده نمیدونم منظورتون چیهاکثرا تازه عروسا اینطورن،،دیدم ۲۰ و چند سالهمن ک مسکلی ندیدم ،برن پیش هم ...

تو خونه خودشون میتونن با هم بخوابن اما تو خونه دیگران با تعدد افراد این ادا اصولای بی نمک رو درنیارن

نه والا من مثالی دارم دراین مورد ک خبر دارم ،واقعا وابسته شوهرش بودالان خب بعد از گذر سالها ازون حال ...

بیشتر لوس بازی اول ازدواج بعضی از تازه عروسهاست

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
بعضیا واقعا وابسته ن ادا نیست

من توی تخت و رخت خواب خودم بزور خوابم‌میبره

توی مسافرت و بیرون که واویلا شاید تا صبح چشم رو هم نزارم ولی دیگه ادا نمیام نهههه نمیشه و نمیتونم 

تحمل میکنم یا خیلی سختمه اصلا نمیرم

حالا به شب بدون وابسطه شون بخوابن یا اصلا نخوابن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
دایی من شب فوت پدرزنش خانمش اورد خونه کارشو کرد دوباره بردش خونه اقاش ادامه مراسم ......... دراین حد ...

چقدر حالم بد شد

طفلی خانمش، مثلا عزادار بوده

ببخشید چقدر دایی بیفکر و رو مخی

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️