2777
2789
عنوان

چندش بازیای تازه عروس دامادا😟

| مشاهده متن کامل بحث + 120964 بازدید | 871 پست
البته تو یه ظرف غذا خوردن یعنی شوهرش باهوشهمیخواد اگه زنش غذا رو مسموم کرده خودشم همونو بخوره

یک آقایی هست هرجا با خانمش میرن تو یک ظرف غذا میخورن ، خونه خودشون تو یک ظرف نمیخورن ، چون آقا خیلی شکاکه و پارانوییدی، می‌ترسه چیزی تو غذا ریخته باشن .. تو یک ظرف غذا خوردن غیر از چیپ بودن ، برای خیلی ها نشانه محبت نیست .. 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
بنظرم دیدن اینکه زوج تازه عروس داماد ذوق همو دارن خیلی قشنگه تو جمع کنار هم نشستن چه اشکالی داره دوس ...

اگه جلو دختر پسر جوان مجرد باشه چی؟ اگه ادا افراطی باشه چی ، خیلی از رفتارها مخصوص خلوته نه جلو جمع ، آدم باید زمان و مکان بشناسه ، ربط ب حسادت ندارد.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینا ربطی به تازه عروس و داماد نداره 

من دختر خالم بعد از ۳۵ سال زندگی هنوز تو یه بسقاب غذا میخوردند ، عروس داره ، داماد داره ، نوه داره 😊 

دو تا از برادرهام و همسرشون هم همین طور 

همیشه برادرم همسرشون رو عشقم صدا میکنند در صورتی ک فرزندان بزرگ دارند بعضی چیزا تو وجود ادم هاست 

بعد سال ها زندگی مشترک ، سالگرد عروسیشون رو حتما جشن میگیرند حالا یا دوتایی یا با خواهر برادرهاو ....

بعضی رفتارها ریشه در ذات داره

دوستان اینجا کسی حسود نیست شوهرم کم نیستسخن ما اینست شوهر میکنید بقیه رو با شوهرتون ‌ن...نید😁🤣

حالا شما چته؟؟؟چرا انقد تند برخورد میکنی

کسی این رفتارو کرد آنفالوش کن

آسیبی به تو میزنن این رفتارا؟

بخدا قسم‌ما سختش کردیم...خارج از ایران‌ همه آزادن...ولی ما نباید تو جمع دست شوهرمون‌ رو بگیریم‌ک‌مثل ...

من به حرف شما فکر کردم ببین من ایران نیستم خب 

بوسه دو مدله

یکی اونی که نگاشون میکنی چشمات قلبی میشه

ولی یه مدلم هست که مثل وقتیه که یه گربه گیر میده به گربه دیگه

متاسفانه ما ادما غریزه داریم و فرق این دوتا رو میفهمیم

اینا که چندششون شده غریزی. دومیو حس کردن و ما توی اون موقعیت نبودیم

من بوسه های عشقی اینجا تو خیابونو میبینم چشمام قلبی میشه ولی بازم توی خیابون بوسه ی ساده رو دیدم که قشنگ وایب گربه و تولید مثل داد

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
دوستان اینجا کسی حسود نیست شوهرم کم نیستسخن ما اینست شوهر میکنید بقیه رو با شوهرتون ‌ن...نید😁🤣

خخخخ😂😂😂😂😂

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

با سلام خدمت دوستان صرافی او ام پی فینیکس یک جشنواره گذاشته که برای ثبت نام و دعوت پول میده که حتی میشه همون لحظه برداشت کرد و اینکه ثبت نام و احراز هویت کلا یه دقیقه بیشتر وقتتونو نمیکیره از دستش ندید و با کد معرف ثبت نام بتونید برداشت کد معرف

XQZZ5ZGNZ

با این کد ثبت نام کنید و مبلغش رو اول ثبت نام دریافت کنید بهترین فرصته

بخدا قسم‌ما سختش کردیم...خارج از ایران‌ همه آزادن...ولی ما نباید تو جمع دست شوهرمون‌ رو بگیریم‌ک‌مثل ...

دست گرفتن یا بقول خودت سر رو شونه گذاشتن زشت نیس . من حرفم با اونایی بود ک دیدم تو جمع لب همو میبوسن . اگه برا شماها عادیه نمیدونم . ولی من این رفتار رو نمیپسندم . برن یه جا خلوت دیگه این چیزارو تو کشورای خارجیم اگه باشه اینجا تو فرهنگ ما نمیگنجه

دقیقا منظور منم مثل بقیه دوستانه عاشق بودن با هوس بازی فرق داره طرف تو خونه حتی نمیدونه چه خبره چی شده ولی وقتی میان توجمع یکجوری برخورد می‌کنند که باعث جلب توجه میشه و بقیه هم در موردشون صحبت میکنن فکر می‌کنند حسودی و چشم دیدنشو ندارن 

حرف من اینه با این خودنمایی ها و اینا نیاز نیست نشون  بدید عاشقید همین که همو دوست داشته باشید واسه خودتون کافیه  و فقط این خودتونین که میمونید برای هم نه کس دیگه ای 

دکتر روح در آینده🤍✨