2777
2789
عنوان

چندش بازیای تازه عروس دامادا😟

| مشاهده متن کامل بحث + 143578 بازدید | 871 پست
من به حرف شما فکر کردم ببین من ایران نیستم خب بوسه دو مدلهیکی اونی که نگاشون میکنی چشمات قلبی میشهول ...

گفتم‌ک‌زیاده روی خوب نیست ولی گاهی بعضیا به سر روی شونه‌گذاشتن‌ یا دست همو گرفتن‌و یا یادم‌میاد یه خانومی میگفت چرا ما باید بشینیم‌و وقتی زن سرشو میذاره روی پای شوهرش تماشا کنیم‌که دست توی موهای خانم‌میبره؟

واقعا این حجم از حساسیت رو نمی‌فهمم وگرنه که بوسه های مثبت ۱۸ که درستش نیست واقعا

تصمیم میگیرم که تا وقتی که زنده ام غرق باشم...اما فقط وقتی که تو اعماق این دریا تو باشی❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دست گرفتن یا بقول خودت سر رو شونه گذاشتن زشت نیس . من حرفم با اونایی بود ک دیدم تو جمع لب همو میبوسن ...

بوسه روی لب درست نیست. ولی گفتم که در حد ی بوسه ساده و حرکات عادی اشکالی نداره...نظر منه...وگرنه هیچ کس دوس نداره حرکات بیشتری از کسی ببینه ولی خوب یه بوسه ساده به صورت و یه دست گرفتن یا حتی یه بغل ساده بنظرم‌مشکلی نداره

تصمیم میگیرم که تا وقتی که زنده ام غرق باشم...اما فقط وقتی که تو اعماق این دریا تو باشی❤️

بنظر من که خیلی خوبه عشق بینشون باشه حالا تو یه بشقاب غذا بخورن که بد نیست 

من فقط از کلمه خانومی متنفرم متفرمممممممممم  خجالت بکش مرد ۵۰ساله از تو‌کوچه تا میرسه به خونه میگه خانومی خانومی دلم میخواد داد بزنم خانومی میگه زهر مار پلشت

منم دوست ندارم اما به من ربطی نداره و دارم سعی می کنم یاد بگیرم به من ربطی نداره رو در همه جنبه هایی که به من ربطی نداره عملی کنم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
بنظر من که خیلی خوبه عشق بینشون باشه حالا تو یه بشقاب غذا بخورن که بد نیست من فقط از کلمه خانومی متن ...

سوپری سر کوچمون به همه خانمها که میرن مغازش خرید میگه خوش امدی خانمی

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚

تو مهمونیا ن اما تو خونه تو دیس غذا میکشم دوتایی میخوریم حوصله ظرف شستن ندارم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خواهر شوهرم ب شوهرش می‌گفت گلی واقعا خندم میگرفت آخه آدم سنگینی بود شوهره فکن کن گلی صداش بزنی

خو گلی بد نیست ک

شما نمیدونی شاید جریانی داره منم ب شوهرم میگم گلی ی جریانی بین خودمون هست منظورمون ب گل نیست

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

سوپری سر کوچمون به همه خانمها که میرن مغازش خرید میگه خوش امدی خانمی

ما یه همسایه داریم مسنم هست اسمش خانمیه

یبار داشت نذری میداد به مغازه دارا دیدم همه میگن ممنون خانمی قبول باشه اون موقع نمیدونستم اسمشه یکم هنگ بودم خواهرم گفت خانومی اسمشه 😅😅😅😅

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید