2777
2789
عنوان

چندش بازیای تازه عروس دامادا😟

| مشاهده متن کامل بحث + 144989 بازدید | 871 پست
حرف عشق بازی نبود . و خب عشق بازی تو جمع به جز سبک و جلف بودن یه آدم که جمع رو با خلوت اشتباه گرفته ...

بخدا قسم‌ما سختش کردیم...خارج از ایران‌ همه آزادن...ولی ما نباید تو جمع دست شوهرمون‌ رو بگیریم‌ک‌مثلا یکی بدش بیاد یا چندشش بشه،بیخیال بابا مثلا یه لپ‌کشیدن یا سر روی شونه گذاشتن تو مکان عمومی چه کار جلفیه؟یا مثلا اون آقا که گفته خودتونو جمع کنین باید بهش گفت حالا مثلا تو تحریک شدی؟اگه شدی که مشکل از خودته...اینقدر بعضیا تو قفس هستن که از یه حرکات عادی بدشون میاد و میخوان جلوش رو بگیرن...نمونش همین آقا که میگی اعتراض کرد...نمیگم همه حرکتی آزاد باشه ولی آخه بعضی کارا واقعا مشکلی نداره اگر به چشم شهوت بهش نگاه نشه و واقعا گاهی از عشقه...مثل یه بوسه ی ساده یا همین سر رو شونه گذاشتن و از این قبیل حرکات

تصمیم میگیرم که تا وقتی که زنده ام غرق باشم...اما فقط وقتی که تو اعماق این دریا تو باشی❤️

ما شیش سال ازدواج کردیم هنوز مثل تازه عروس دوماداییم تو جمع کنار هم میشینیم سالاد و نوشابه تو یه ظرف میخوریم   عشقم و عزیزم میگیم به خدا نه ادا نه چندش بازی واقعا به اندازه جون بهم وابسته ایم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا تا یه حدی خوبه ،چیه مرد زمخت و بی احساس

مال منم بی اخساسه بدم میاد

اینجوری نوشتین این مردای نی نی سایتی میخونن دیگه با زناشون بی احساس برخورد  میکنن و روابطشون سرد میشه

من که دلم میخواست خانمی صدام بزنه یا تو جمع محبت کنه  فقط دوران عقد مهربان بود😢😢

این خوبهبیو گذاشته خدا یکی زهرا یکی 😑😑😑😑مرد تو ۴۰ سالته خجالت بکش

شک نکم اینو خود زهرا گذاشته😂😂

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بخدا قسم‌ما سختش کردیم...خارج از ایران‌ همه آزادن...ولی ما نباید تو جمع دست شوهرمون‌ رو بگیریم‌ک‌مثل ...

دقیقا گل گفتی ما دیگ نسل جدید هستیم این حرفا زشته برامون 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

اخه چطور ممکنه 😕🤔 مگر ن اینکه بلخره شما و همسرتون بوسه و.. دارید تازه بوسه برخورد مستقیم لب ب اجزا ...

من بدم میاد ازلیوانش بخورم یجور خصلته  آخه تویه بشقاب باقاشق جدا میخوریم ولی لیوان یکی دوست ندارم  همسرم تولیوان من میخوره ولی من نمیخورم بعضی اوقات ازعمد لیوان یه یه چیزی ک خورده باشه رو میده  به بهانه یی میگه مزش کن چجوریه من بایکم اسرارش مجبور میشم میخورم ک ناراحت نشه تورودروایسی گیرمیکنم😁

مملکت ما توی یه فازی از غم و افسردگی هستش که اگه زوجی رو ببینم که دارن همو تو مکان عمومی بوسه بارون میکنن هم خوشحال میشم،وای چه چندشی هستن گفتنا واسه ۲۰سال پیش بودکه حداقل فقر کمتر بود،افسردگی کمتر بود،،اگه دیدین زن و شوهری تو جمعتون تو یه بشقاب غذا میخورن و...  شما خوشحال باشین که حداقل یه ذوق خوشحال دیدین،والا این روزا همه از درون داغونیم،با یه پخی میزنیم زیر گریه،اکثرمون عصبی هستیم،دیگه حوصله شوهر و بچه و عشقم آقایی گفتنا رو نداریم

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
به جان خودم از زنش میترسه این بیو هم زنش نوشته

مثل زن داداش من ک پروفایل با متن رو پیام رسان داداشم می‌گذاشت    

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
درسته یا ازین ور بوم‌ میافتیم یا ازونور .دیدن عشق ورزی دیگران خیلی خوبه ولی عشق بازی نه .شاید اخلاقه ...

بهترین نظری که تو کل تاپیک دیدم.

بعضی از رفتارایی که گفتن واقعا تو جمع زیبا نیست ولی از یه سری دیگه واقعا تعجب کردم. الان حتی از نظر روانشناسی هم میگن پدر و مادر باید جلوی بچه عشق ورزی کنن تا محبت کردنو یاد بگیره و احساس امنیت کنه. رفتار جنسی خیلی با محبت کردن فرق میکنه. بعضی از چیزایی که گفتن مصداق بارز محبت و عشق ورزیه رفتار جنسی نیست.

والا ما از دیدن عشق بین تازه عروس دامادا ذوق میکنیم و‌ ارزو‌ میکنیم همیشه برای هم تازه بمونن چرا از ...

صحنه هایی ک مخصوص خلوته نباید جلوی بقیه باشه ، آدم باید زمان و مکان بشناسه آخه .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
اقاییم شکارم کرده😉

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣  خدا حفظ ت کنه، بحق مردم از خنده اول صبحی.

فکر کن این تابلو بشه بزنی دیوار خونه😂😂😂😂😂😂

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃