2777
2789
عنوان

چندش بازیای تازه عروس دامادا😟

| مشاهده متن کامل بحث + 165099 بازدید | 871 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه والا😳 چقدر خوبه کیفیتش

بد نیس.. میخوام ردش کنم بره دیگه 

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

من خودم بعد چند سال دوستی تازه عقد کردیم این کار ها نداریم ولی دوستای دیگه ام که دوست پسر دارن و تو مرحله دوستی هستن هنوز بیشتر دهن مارو سرویس کردن 😂😂

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
اسمهای بچگانه و عجیب مثل ، عجقم بوج یا نینی جونم بجای اسم اصلی.پست گذاشتن هرروزه از زندگی،مثل صبحانه ...

یا بمب ساعتی عشقی میزارن 

امروز بیشتر از دیروز دوستت دارم 

فردا بیشتر و...

دکتر روح در آینده🤍✨
خخخ متاسفانه ماهم رو یه بالشت میخابیم 😂

🤣🤣🤣من موقع خواب شبیه بروسلی میشم اوایل عروسی شوهرم اومد رو یه بالش خوابیدیم نصف شب یه لگد زده بودم ناکار شده بود خوابم سنگینه صبح گفت خدا لعنتت کنه چرا جفتک میندازی اون شد بار اولو آخرش دیگه جرات نمیکنه نزدیکم بخوابه

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

دخترخالم یه ساله عروسی کرده بعد هر وقت جایی میبینیمش همیشه دستش دور بازوی شوهرش بعد نگاش میکنه چشاشو ...

چرا احساس میکنم نسبت ب دخترخالت احساس حسادت داری؟

چون واقعا منطقی نیست‌ چون طرف‌توجمع بازوی شوهرشومیگیره ب همسذش نگاه عاشقانه میکنه سوژه شه

یا اگ فامیلاتون این قضیرو سوژه قرار دادن‌ واقعا ادمای عجیبی هستن ک‌با دیدن‌عشق محبت دوتا جوون اینطوری واکنش نشون دادن

چرا از شوهر رسیدیم به عکس های خز عروسی بعد رسیدیم به قرص الآنم به ایفون؟

اینجا ایران است منم فردا امتحان دارم بدبختمگگگ😭😭

دکتر روح در آینده🤍✨
اسمهای بچگانه و عجیب مثل ، عجقم بوج یا نینی جونم بجای اسم اصلی.پست گذاشتن هرروزه از زندگی،مثل صبحانه ...

آخ گفتیاااا وقتی هم به نامزد یا شوهرشون میگن بابایی دلم میخواد دست بندازم دهنشون جر بدم

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

اینجا ایران است منم فردا امتحان دارم بدبختمگگگ😭😭

🤣🤣🤣ببین برو تو اون تاپیک پربازدیده هست زده چه می‌دونم شوهرتون بهتون چجوری محبتشو نشون میده فلان کامنت منو ببین بدووو

با کِه نَجوا بُکُنَم این هَمه تَنهایی را ...️