2777
2789
عنوان

چندش بازیای تازه عروس دامادا😟

| مشاهده متن کامل بحث + 140435 بازدید | 871 پست
زنداداشم تازه عقد کرده بودن میومد خونه مامانمینا شام که می‌خوردیم میرفت تو کو. داداشم ظرفم نمی‌شست ...

ادم باید خودش عاقل باشه و درحد خودش گار کنه و شمام نامردی نکنید

شاید بنده خدا از سر درک پایین اون کارو میکرده

میتونستید با یه نصیحت ساده حلش کنید و اینکه هیچکس دوست نداره که احترانش از بین بره

منم اوایل سنم کم بود و از سر بی تجربگی دست به کاری نمیزدم ولی بعد چند ماه مادرشوهرم میگفت مثلا فلانی جا لطفا ظرفارد بشور یا فلان کار رو بکن

نه با خواهر شوهرم بحثم شد نه مادرشوهرم

بعد رفته رفته متوجه شدم که باید ادم ریخت و پاشای خودشو جمع کنه تا احترامش حفظ بشه

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادم باید خودش عاقل باشه و درحد خودش گار کنه و شمام نامردی نکنیدشاید بنده خدا از سر درک پایین اون کار ...

حق گفتی نباید خودتو هلاک کنی که بشی کوزت ازت سواستفاده کنن نه یه جا بشینی وفقط نگاه کنی که بقیه بگن مگه ما نوکراونیم

آرههه همچین آدمای سمی وجود دارن😂👩‍🦯ما عروس مهمونی گرفته بودیم ، تازه عروس و دعوت کردیم مثلا . بعد ...

بشقاب حالا اوکی لیوان اوکی اوکی ولی قاشققققق؟ نه نه نه نه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

خواهر شوهرم ب شوهرش می‌گفت گلی واقعا خندم میگرفت آخه آدم سنگینی بود شوهره فکن کن گلی صداش بزنی

یاد اون آقاهه افتادم با گربه اش میگفت گلی بشین اذیت نکن 😂

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

یک طوری رفتار میکنن انگاری خیلی مستقل هستن و نمی‌خوان دخترا بیان نزدیکشون و معتقدن که گذشته دخترا خی ...

راجب چی حرف میزنی؟ تنها چیزی که اومد تو ذهنم آرشام تهرانی بود

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲