2777
2789
عنوان

چندش بازیای تازه عروس دامادا😟

| مشاهده متن کامل بحث + 165000 بازدید | 871 پست
مخصوصا اونایی که خودشون و تک و خاص و هدف دار جلوه میدم و سعی میکنن با احترام بیشتری حرف بزنن😔😂همون ...

افرین افرین

اینم از همونا بودددد

تروخدا لایک نکنیننننن.آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ؛)

چکارشون دارید حالا دو نفر باهم خوبن ما باید بدمون بیاد 😑اینم ی دوره اس می‌گذره همه تجربش کردن

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

Married تو بیو 😂😂

خب منم تو بیو اینستام زدم تا شر مزاحم ها رو کم کنم خداروشکر تاثیر هم داشت😂😂

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
مخصوصا اونایی که خودشون و تک و خاص و هدف دار جلوه میدم و سعی میکنن با احترام بیشتری حرف بزنن😔😂همون ...

میگفت من از دختر با هدف خوشم میاد

تهش رفت پیش اون دختره که همه جوره براش فراهم میکرد

عشقولانه های ما دیگه تموم شد اونم مال زمان عروسیمون بود الان مثل سگ ازش بدم میاد

عزیزممم🦋

با این تاپیک کلی خندیدم ولی با پیامت حالم خیلی گرفته شد, انشالله ک زندگیت ب قشنگی و شیرینی همون روزا بشه و خوشبخت ترین باشی 😘💜

بجز استوری عاشقانه و دست همو گرفتن تو ماشین و فیلمبرداری ازش ،از هیچ کدوم کارای عروس و داماد ها چندشم نمیشه...تازه با خودم میگم چه دوران قشنگی دارن...

مگه چه اشکالی داره آخه؟بخدا بعد چند سال اینقدر مشکلات میاد تو زندگی حالا اوایل یه کم عشقولانه باشن طوری نیس که...

تصمیم میگیرم که تا وقتی که زنده ام غرق باشم...اما فقط وقتی که تو اعماق این دریا تو باشی❤️

افرین افریناینم از همونا بودددد

یک طوری رفتار میکنن انگاری خیلی مستقل هستن و نمی‌خوان دخترا بیان نزدیکشون و معتقدن که گذشته دخترا خیلی براشون مهمه (گذشته خودشون از بخت میرزا کوچک خان جنگلی سیاه تره)

و خیلی وفادار هستن...تک پر و مغرور...

از همونا باید ترسید و فرار کرد چون خوب بلدن نقاب بزارن

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

میگفت من از دختر با هدف خوشم میادتهش رفت پیش اون دختره که همه جوره براش فراهم میکرد

راست می‌گفت ...دختر با هدف دوست داشت مخصوصا دخترایی که هدفشون رابطه ج هست😂😔

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

یک طوری رفتار میکنن انگاری خیلی مستقل هستن و نمی‌خوان دخترا بیان نزدیکشون و معتقدن که گذشته دخترا خی ...

افرین افرین

تا صبحححح حقققق