2777
2789
عنوان

ب شوهرم گفتم دوست دارم کنارم بخوابی مثل قدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 10498 بازدید | 239 پست
چون الان بهانه است بچه رو میکنن بهانه عزیزم و زنا خودشون گول میزنن ک زایمان کردیم بچه هست فلان

زمان قدیمم اتاق نبود الان هر خونه ای حداقل یه اتاق خواب داره که بچه باهاشون فاصله داشته باشه.اصلا کاری به خیانت ندارما. در کل میگم زن و شوهر باید کنار هم بخوابن تا مهر و محبت و حس جنسیشون فعال بشه.جدا خوابیدن عادت میاره و سردی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زمان قدیمم اتاق نبود الان هر خونه ای حداقل یه اتاق خواب داره که بچه باهاشون فاصله داشته باشه.اصلا کا ...

دقیقا موافقم. حتی اگر ادم بدونه شوهرش سر و گوشش میجنبه و شک داشته باشه باز هم باید کنارش خوابید و میدون نداد ب کسی و بزاری مرد وابسته ات باشه طوری ک نتونه بدون تو بخوابه اگر جدا خوابید وزن هم بی خیال شد و هیچی نگفت کم کم فاصله و سردی بیشتر و بیشتر میشه 

چقد بعضی نظراتتون ناشی از زن ستیزیهمیگه شوهرم رابطه نداره میگن خودتو بهش بمالمیگه محبت نداره میگن خو ...

مردا آفریده شدن که نفهمن.آیا ما هم باید مثل اونا باشیم.ما فهممون از مردا بیشتر بهتر میتونیم رابطه رو کشف کنیم درستش کنیم. اما مردا اینجور نیستن. شوهر ایشون عادت کرده به این زندگی ولی نباید گذاشت همینجوری پیش بره

کاری که علاج داره چرا غصه، گهواره رو بردار ببر تو حال بگو من و بچه بابامونو میخوایم هرجام بری دنبالت ...

منم همینم ی دو تا مشتم نثارش میکنم حالیش بشه

تنها خوابیدن نداریم مگر دیگه خودم واقعا ناراحت باشم ازش

آره خب گند کاری بچه واسه مادرهجونش واسه باباش

اینم درنظر داشته باش تواین دوره زمونه ک نون از سنگ درمیاد 

طفلی باباعه  چ ک و ن ی ازش پاره میشه تاخرجشو دربیاره

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
🥲🥲اینجوری نمیشه که

حالا که شده دیگه 😅😅😅😅 منم اوایل حساس بودم حتی تاپیکم زدم که چکار کنم شوهرم رو تخت نمیخوابه منم خونمون مارمولک داره میترسم رو زمین 

ولی الان دیگه کنار هم نمیتونیم بخوابیم 

جایی باشیم هم پسرم اینطرف دخترم اونطرف شوهرمم کنار دخترم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
این خانم اگه همه این روشا بره،وحتی بقول شما محبت گدایی کنه از شوهرش،بهترز گدایی محبت از مرد غریبس،کس ...

عزیز دلم من نمیگم خیانت خوبه از مرد و زن خیانت کار هم متنفرم ولی طبق نظر مشاور ک بهم گفت خواسته هات رو بیان کن من بهش رک و مستقیم گفتم ولی بازم نتیجه نداد 

داشتم فکر میکردم میگفتم خب وقتی یکی غیر از شوهرت بیاد تو زندگیت بهت اهمیت بده به خواسته هات 

بهت توجه کنه 

بجای اینکه هی بری طرفش و گدایی محبت کنی 

اون بیاد طرفت آدم خواه ناخواه ب راه دیگه کشیده میشه 

منم همینم ی دو تا مشتم نثارش میکنم حالیش بشهتنها خوابیدن نداریم مگر دیگه خودم واقعا ناراحت باشم ازش

عزیزم حتما شوهر شما وقتی میری طرفش پشت بهت نمیکنه 

یا بهت نمیگه برو زیر پتو خودت یا نمیگه من می‌خوام راحت و طاق باز بخوابم 

دقیقا موافقم. حتی اگر ادم بدونه شوهرش سر و گوشش میجنبه و شک داشته باشه باز هم باید کنارش خوابید و می ...

فقط مراقب باشید با این ترفند های شوهر داری که به خانم ها یاد میدید تهش زیگیل تناسلی نگیرن 

انگار من خودم کارما هستم