2777
2789
عنوان

سفر حج

47 بازدید | 8 پست

سلام دوستان ۱۳ هم عازم سفر حج هستم اگه خدا بخواد هیچکدوم از جلساتی ک گذاشتن رو متاسفانه نتونستم برم هیچی بلد نیستم لطفا هرکی رفته و اطلاعات داره بیاد بگه چیا ببرم و تو جلسه ها چیا گفتن دعا میکنم براتون

خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نرفته قبول باشه حاجیه خانومیه مرحمتی کن اونجا ما رو یاااد کن🙏🙏

مممنون عزیزم چشم حتما

خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را

چرا نرفتی آخه

بچه ی ساله دارم شبا دیر میخوابه صب خواب موندم هر دو جلسه رو

لباس احرام قیچی و ناخن گیر، البته یادم رفته من سال۸۶ رفتم حج عمره منم دعا کن گلم

فقط لباس احرام گرفتم😟🥺 مراسمو ایناش یادت نیست عزیزم؟اونجا باز یادآوری میکنن؟چشم حتما دعا میکنم عزیزم

فقط لباس احرام گرفتم😟🥺 مراسمو ایناش یادت نیست عزیزم؟اونجا باز یادآوری میکنن؟چشم حتما دعا میکنم عزی ...

چرا اونجا هر کاروان  یه آخوندهمراهشون دادن و تمام مراحل رو مو به مو یادآوری میکنه، زیاد بازار اینا نرو.....

همراه همون آخوند باش هفت بار باید دور کعبه بچرخی جوری که شونه سمت چپت  به خونه خداست بعدش نماز داره هفت بار هم باید بین کوه صفا و مروه راه بری.... عددش از هفت نه کمتر باید باشه نه بیشتر ....

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
چرا اونجا هر کاروان یه آخوندهمراهشون دادن و تمام مراحل رو مو به مو یادآوری میکنه، زیاد بازار اینا ن ...

مممنونم عزیزدلم خدا خیرت بده کمکم کردی برات دعا میکنم 😍