2777
2789
عنوان

ب شوهرم گفتم دوست دارم کنارم بخوابی مثل قدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 13005 بازدید | 248 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیانت توجیه نداره اگه اذیتت میکنه میتونی بگی جدا میشم نه اینکه هم اینو بخای هم اونو

با دو تا بچه ؟بهش بگم چون مهر و‌محبت و عاطفه نداری می‌خوام جدا بشم ؟

اونم از ترسش بیاد طرفم 

اونوقت محبت زورکی چه فایده داره

چقد بد حس بدی بهم دست داد به شوهرت اعتماد داری؟ ادم سردیه؟ چون این بهانه است بنظرم رابطه ادم در طول شب و روز ک بچه خوابه میتونه داشته باشه وقتی خوابه مثلا تو سالن بری پیشش 1 ساعت اینجوریا 

با دو تا بچه ؟بهش بگم چون مهر و‌محبت و عاطفه نداری می‌خوام جدا بشم ؟اونم از ترسش بیاد طرفم اونوقت مح ...

گهواره رو بزار تو سالن اینکه کاری نداره

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

بچه دو ماهشه،تا مدتها رابطه نداشتن طبیعیه ،من فکرکنم سر بچه اولم تا ۷ماه رابطه نداشتم

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

چرا همه بخاطر بچه جدامیشن؟ یعنی منم چند روز دیگه باید از، شوهرم جدا بخابم وای اصلا نمیتونممم

نه همه نه منم اوایل بچه دنیا اومد بخاطر خونه بد طرحی که بودیم من اتاق بودم شوهرم هال بعد اون رو تخت نمیتونست بخوابه بعد که اوکی تر شدیم باز نتونستیم چون شوهرم خیلی زود بیدار میشد و من شبا باید بیدار میشدم و اون بد خواب اصلا یه وضعی ولی اوکی هستیم الان مشکلی نیست جدا میخوابیم خوابه دیگه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
با دو تا بچه ؟بهش بگم چون مهر و‌محبت و عاطفه نداری می‌خوام جدا بشم ؟اونم از ترسش بیاد طرفم اونوقت مح ...

هرچی از مردا فاصله بگیری بدتره منم همیشه میگفتم تا کی محبت گدایی کنم ازش و ازش فاصله میگرفتم با اینکه خیانت دیدم اما دیدم هرچی بیشتر فاصله بگیرم بدتره و خداروشکر یکم بهتر شده

خانمی که بخاطر اینکه شوهرش پیشش نخوابه بره خیانت کنه فاتحه اون زندگی باید خوند

چی میگی برا خودت اصلا سمتم نمیاد انگار خواهر برادریم زن نیاز ب محبت و عاطفه و دوست داشته شدن داره 

اگه قرار. بود زندگی ما اینجور باشه پس چرا ازدواج‌کردیم

من موندم اون قدیم که همه خانواده اتوبوسی کنار هم تو یه اتاق می خوابیدن مرداشون چکار میکردن؟؟ تازه قدیم همه سحرخیز تر هم بودن. هر سال هم یکی اضافه می شد 

تو هر خونه ای بچه ی شیر به شیر بود پس یعنی رابطه هم داشتن...

الان تا بچه میاد بجای اینکه به قول معروف کانون خانواده گرم بشه بدتر همه از هم دور می شن

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
شاید همسرش اذیت بشه وسط شب بچه بیدار شه و گریه زاری کنه ...ازون گذشته درست نیس خیلی چیزا رو کنار بچه ...

تا حالا امتحان  نکردن تا چیزی رو امتحان نکنی متوجه نمیشی

خوب میتونن کارشون  بکنن بعد گه خواستن بخوابم گهواره بچه   و بچه رو بیارن تو هال  و بخوابن

شاید واقعا  مشکلی نداشته باشن اونجوری

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

خب این منطقی تر نیس تا خیانت؟😐

چطور موقع جدا شدن فکر بچه هاتی موقع خیانت فکر بچه هات نیستی؟

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

من موندم اون قدیم که همه خانواده اتوبوسی کنار هم تو یه اتاق می خوابیدن مرداشون چکار میکردن؟؟ تازه قد ...

چون الان بهانه است بچه رو میکنن بهانه عزیزم و زنا خودشون گول میزنن ک زایمان کردیم بچه هست فلان