2777
2789
عنوان

ب شوهرم گفتم دوست دارم کنارم بخوابی مثل قدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 14192 بازدید | 251 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گلم اندامت بعد زایمان شد مثل قبل ؟؟ وقت میکنی به خودت برسی ؟ من میفهمم چی میگی درکت میکنم منم خیلی ب ...

لاغر شدم بخاطر شیردهی 

ولی این سردی از قبل حاملگی بود تقریبا ولی خیلی کم 

دیگه خودت رفتی سمتش یا اون اومد

بخدا یادم نیست، ولی درست  شد وبه روال قبل برگشت. چون باید 5ونیم بیدارمیشد ومیرفت سرکار. ببین زن ها عضو جدیدو بهترمیتونن بپذیرن. ولی مردها باتولد هربچه حس میکنن محبت وتوجهه داره هی تقسیم میشه وکوچیک میشه. چون واقعا نوزاد همه ی وقت وانرژی مادر ومیگیره. شماهم به حرفای شیطون گوش نکن😊❤️

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود
چقد بعضی نظراتتون ناشی از زن ستیزیهمیگه شوهرم رابطه نداره میگن خودتو بهش بمالمیگه محبت نداره میگن خو ...

عزیزم زن ستیزی نیست ما نمیدونیم اون مرد چشه من دیدم مردی که بیمار بوده مشکل هورمونی و غدد داشته و هیچ حسی ب زنش نداشته و جدا خوابیدن سزدی میاره همیشه قراز نیست همه چی 50  50 باشه گاهی یکی 20 خودشو میزاره اون یکی باید 80 بزاره زندگی همینه اگر قراره زندگیم کنیم زندگی یعنی ساختن ویران کردن را همه بلدن ما نمیتونیم قضاوت کنیم 

نمیرم.چون وقتی تو هال هستیم میگه برین بخوابین ما رو روونه اتاق می‌کنه

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

چه وضعشه خو

انگار اون افسردگی بعد زایمان گرفته😐😐😐💔

برو بهش بگو میخوام امشب پیش شوهرم بخوابم تنها می‌ترسیم

اگه هم نمیخوای بری  حق داری خیلیم حق داری

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
هیچی همینجوری عزیزم الهی همیشه خوشبخت باشی 🥰💕

ممنون عزیزم در کل نظرات متفاوته منم اوایل برام مهم بود چون خواهرشوهرم میگفت زن و شوهر جدا بخوابن سردی میاره و اینا ولی خب برای ما هیچی فرق نکرد فقط جای خوابمون جداست 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
چجوری

یبن خودتون کنکاش کن ببین از چیزی ناراحت یا دلخوره یا بخاطر زایمانت هست بعضی مزدا خیلی رو فرم بدن زن حساسن بالاخره ما خودمون می‌دونیم زمان می‌بره تا یکم رو روال برگردیم یا ببین رو خوابش حساسه یا بخاطر مشغله های بیرونش استرس و دغدغه مالی داره سرد شده چجوریاست

تو حاملگی خیلی رفتم سمتش مثلا میگفت ی پتو برا خودت بیار تو پتو می‌کشی هر کی پتو خودش یا پشتش میکرد ب ...

هیجوقت حس یه زن اشتباه نمیکنه اگر حس درونیت فکر میکنی خیانت میکنه پیگیرش باش و قضاوتش نکن تت بهت ثابت نشده