2777
2789
عنوان

تا حالا شده جای یه نفر تو زندگیتون خالی باشه❓🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 64 پست
گاهی انقد آزرده میشی که عزیزترین کس هات رو کنار میزاریمطمئنم تجربه لش نکردی که میگی وفاداریمن مث کوه ...

نه عزیزم اتفاقاً اینی که میگی رو تجربه کردم و کاملاً متوجه شدم که چه حسی داری...

جدای از اینکه میگی اینم خیلی درد داره که یه نفر نه به خاطر خودت بلکه به خاطر خودش ولت کنه اونم تو اوج دوست داشتن:) 

منظورم به پسر نیست کلاً دارم میگم

دیگران چون بروند از نظر از دل بروند‌ ، تو چنان در دل من رفته که جان در بدنی"Ꮇ"🤍💍

یازده سال میگذره .....انگار دنیا خالیه.انگار هیشکی تو دنیا وجودنداره

اینو خوب می‌دونم که یه نفر نقدر گاهی وقتا ارزشش بالا میره که جای چندین نفرو پر می‌کنه و وقتی میره انگار دیگه هیچکس کنارش نیست💔💔

دیگران چون بروند از نظر از دل بروند‌ ، تو چنان در دل من رفته که جان در بدنی"Ꮇ"🤍💍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تا حالا عاشق نشدم و کسی دوسم نداشته جای ی عشق واقعی تو زندگیم خالیه

ان شاءالله که به حق امام حسین به زودی عشق واقعی رو تجربه کنی و سرانجام خوبی داشته باشه توکلت بخدا باشه

خدایا شکرت🙏
چطوری باید یه نفرو فراموشش کنم؟ پسر نبود ..

اگه زیر ۲۰سال هستی و اینو میگی خاصیت سن هست 

اما اگه بالای بیست سال هستی یه کمی صبر کنی زمونه بهت نشون میده که آدما لیاقت ندارن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

می‌گویند اگر پلکت پرید عزیزانت میایند

جانم برایت پر پر زد پس تو کجایی :)

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

اکسمیکی از رفیقامرلم که چندروز پیش بهم خیانت کرد

دوتای اول تجربه کردم خیلی دردناکه

به نظر من هیچ مردی ارزش نداره که فکرمون رو سالها درگیرش کنیممن شوهرم حرفم بزنه بحث کنیم حالم بد میشه ...

راست میگی عزیزم 

منم بار ها از حرف های شوهرم دلم شکسته از فوت پدرم از فوت زن داداشم همیشه تو خانوادم غم وغصه هست شوهرم به جای این که سنگ صبورم باشه تعنه میزنه که شما آدم بدی هستین هی براتون این اتفاق ها می‌افته😭😭

می‌گویند اگر پلکت پرید عزیزانت میایندجانم برایت پر پر زد پس تو کجایی :)

چقدر پر معنا بود 💔🙂

بله بیشتر از بیست ساله  

همیشه و تا ابد یه تکه از قلبم نیست ، جاش درد میکنه ولی به دردش عادت کردم 🖤

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.