2777
2789
عنوان

تا حالا شده جای یه نفر تو زندگیتون خالی باشه❓🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 64 پست
همون من دارم آتیش میگیرم به خدا خانوادم خیلی مظلومن ولی چه فایده هر بلایی سرمون میاد شوهرم همش نیش م ...

چقد بد...

شوهر من ناراحتی مریضی برا خانوادم‌پیش بیاد خیلی ناراحت میشه امداد رسانی خیلی بهشون میکنه 

ولی دلمو با حرفاش میشکنه وگرنه کاری به خانوادم نداره

چقد بد...شوهر من ناراحتی مریضی برا خانوادم‌پیش بیاد خیلی ناراحت میشه امداد رسانی خیلی بهشون میکنه ول ...

خدا رو شکر عزیزم که هوای خانوادتون داره 

درکت میکنم واقعا آدم حالش بد میشه که شریک وهمدمش دلش رو بشکونه 

شاید برای شما ناخسته این کارو می‌کنه دست خودش نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا رو شکر عزیزم که هوای خانوادتون داره درکت میکنم واقعا آدم حالش بد میشه که شریک وهمدمش دلش رو بشکو ...

منم کم کم‌ناخاسته دارم ازش بریده میشم

به عشق بچه هامه که هستم

اگه بدونم اعصاب بچه هام رو داره میرم

پدر خوبیه نمیدونم چرا زود عصبی میشه برا ما ایطوره طاقت ی حرف رو نداره 

گو زد به اعصابم که روز به روز دارم ضعیف تر میشم برا کنترل بچه هام

قبلا دنیا خراب میشد داد نمیزدم سر بچه هام ولی الان...

خدا همه رو با هم فرستاد تو دامنم

منم کم کم‌ناخاسته دارم ازش بریده میشمبه عشق بچه هامه که هستماگه بدونم اعصاب بچه هام رو داره میرمپدر ...

عزیزم بچه هامون چه گناهی کردن 

من بچه هامو این قدر میزدم نیشگون می‌گرفتم الان بچه هام بزرگ شدن به خدا ازشون خجالت میکشم 

همیشه یادم مایفته عذاب وجدان میگیرم 

بچه هام عصبی و زود رنج شدن تحمل ندارن اصلا 

تو نکن خواهشاً بعداً بیشتر اعصابت خورد میشه

عزیزم بچه هامون چه گناهی کردن من بچه هامو این قدر میزدم نیشگون می‌گرفتم الان بچه هام بزرگ شدن به خدا ...

میدونم بخدا 

میدونم نه من گاهی دخترم با کاراش لجمو درمیاره میزنمش دلم نمیاد خودم میدونم آسیبش در آیندس

به خدا میگم منو مادر کردی دعای این مادر فقط و فقط عاقبت بخیری بچه هامه دعامو اجابت کن همین