2777
2789
عنوان

حالم خیلی بددده

172 بازدید | 12 پست

اینروزا همش تاپیک میزنم سه روزه پسرم تو تب میسوزه کلی دکتر دوا درمون تب ۴۰ درجه. از امروزم خودم دارم میمیرم بدنمو دارن له میکنن انگار گلوم بشدت میسوزه و درد داره رفتم سرم زدن بعد ناپروکسن و ازیترا خوردم نمیدونم از اونه یا نه تپش قلب گرفتم الاننمم باز بدن درد بی قراری هام شروع شد خیلی حالم بده میخوام شیاف بزنم ولی چون تپش قلب میگیرم نمیتونم‌ . کلا مسکن بی قرارم میکنه تپش قلبم بالا میره خیلی دارم اذیت میشممم 😭

برام صلوات میفرستین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پیش بچت ماسک نمیزدی ؟ این ویروس شعور نداره بگه این مادره بچس پس بهش اثر نکنم اگه ماسک میزدی بهتر میتونستی این دوره سخت و بگذرونی الانم همسرت میاد خونه بزنه سرکار میره نگیره به دیگران انتقال بده یا خودتون دکتر رفتنی ماسک بزنید دیگران نگیرن حتی تا دو هفته بعد سلامتی ناقل هستید جایی نرید پخش نشه کلا مثل دوره کرونا ماسک و قرنطینه 

سلام خوبید

درخواستم رو قبول کنید

یه جا کامت گذاشته بودید دفتر پیشخوان دارید

امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم              چنانکه از ستم پر شده است                                                       🌸اللهم عجل لولیک🌸

عزیزم الان نداریم دیگه

باشه سول. دارم راهنمای میخوام ببیخشیدالان میام عدر میخوام

امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم              چنانکه از ستم پر شده است                                                       🌸اللهم عجل لولیک🌸

پیش بچم نه. ولی بیرون رفتنی مبزدم

خب بچت مریض بوده باید میزدی نگیری بهش برسی 

من خیلی هارو دیدم خانواده میگیرن نمیزنن اتفاقا چون تو ی خونه هستن ضروریه بزنن ولی .... و این چرخه ادامه دار میشه و ادم و خسته تر میکنه

بچم دوراز جون الانش تب کنه حتی موقع خوابم ماسک میزم غذا خوردنی هم میرم دم بالکن هوا جریان داشته باشه و بعدش گلاب اسپری میکنم ضد عفونی میکنه شمام اسپری کنید خوبه