2777
2789
عنوان

تا حالا شده جای یه نفر تو زندگیتون خالی باشه❓🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 64 پست
پسر نبود آخه

هر کی هر موجودی

جز پدر و مادر

و بچه هام

آخ که جانم میرود برا بچه هام تمام اذیتاشون رو تحمل میکنم کاراشون حرفاشون کثیف کاری آخرش عاشقشونم آخرش نمیتونم نباشن

آخرش جونم به اونا وصله

دوتای اول تجربه کردم خیلی دردناکه

من تازه حالم خوب شده بود بخاطر کات کردن با اکسم

یک سال طول کشید

ولی خب

دقیقا موقعی که خوب شدم این اومد تو زندگیم و از اول باید تلاش کنم 

رفیقمم هنوز باهم حرف میزنیم ولی مثل قبل نیستیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تازه حالم خوب شده بود بخاطر کات کردن با اکسمیک سال طول کشیدولی خبدقیقا موقعی که خوب شدم این اومد ...

چقدر تا یه جاهایی داستانت شبیه منه 

نمی‌دونم چند سالته ولی برای منم این موضوع پیش اومد 

دیگران چون بروند از نظر از دل بروند‌ ، تو چنان در دل من رفته که جان در بدنی"Ꮇ"🤍💍

16خیلی بده

منم ۱۸ 

چون احساس کردم می‌تونم درکت کنم اگه دوست داشتی می‌تونی با هم صحبت کنیم 🙂✨

دیگران چون بروند از نظر از دل بروند‌ ، تو چنان در دل من رفته که جان در بدنی"Ꮇ"🤍💍

راست میگی عزیزم منم بار ها از حرف های شوهرم دلم شکسته از فوت پدرم از فوت زن داداشم همیشه تو خانوادم ...

بمیرم برات😔

من شوهرم زود عصبی میشه دیگه گاهی کم میارم جلو بچه ها هیچ کار نداره اعصابش خیلیییییی ضعیفه امشب پرسپولیس گل اول رو خورد هیچکس جرات حرف نداشت

هیچ از رفتارش پشیمون نمیشه عذاب وجدان نمیگیره

امشب شکستم با حرفاش بهش گفتم اگه بچه هام نبودن ی ثانیه تو زندگی با تو نمیموندم

کاش خدا نگام کنه

اره عزیزم اوکیهتاپیک خیانت شد بهمو بخونیم توضیح دادم چیشده

نه منظورم اینه که اگه دوست داشتی توی خصوصی آیدیتو بده صحبت می‌کنیم خیالت راحت باشه دخترم...

بمیرم برات😔من شوهرم زود عصبی میشه دیگه گاهی کم میارم جلو بچه ها هیچ کار نداره اعصابش خیلیییییی ضعیف ...

خدا نکنه عزیزم 

ای خواهر دلم از حرفهایش میترکه 

قربونت خدا برم چرا مارو این طور امتحان می‌کنه 

به بزرگیش قسم دیگه طاقت ندارم 

خدا نکنه عزیزم ای خواهر دلم از حرفهایش میترکه قربونت خدا برم چرا مارو این طور امتحان می‌کنه به بزرگی ...

من خوبه

عصبی که بشه گوه میزنه به همه چیز

اینقد حالم بد میشه دوس ندارم ببینمش

دارم دعا میکنم نیاد طرفم که بخام پسش بزنم

حالم واقعا بده

کاش بفهمه الان حتی به غریبه حس دارم باهاش سلام کنم ولی دوس ندارم حتی صدای اینو بشنوم خابش بگیره

خدا نکنه عزیزم ای خواهر دلم از حرفهایش میترکه قربونت خدا برم چرا مارو این طور امتحان می‌کنه به بزرگی ...

نمیدونم تو کار خدا موندم واقعا چقدررر امتحان چقد سختی دلش به رحم نمیاد بندش نیستیم 

به کجای دنیاش آسیب زدم

نمیدونم تو کار خدا موندم واقعا چقدررر امتحان چقد سختی دلش به رحم نمیاد بندش نیستیم به کجای دنیاش آسی ...

همون 

من دارم آتیش میگیرم به خدا خانوادم خیلی مظلومن ولی چه فایده هر بلایی سرمون میاد 

شوهرم همش نیش میزنه  

خواهر م بعد ۱۲سال باردار شد این قدر خوش حال بودیم 

دیروز سونو گفتن باید سقط کنی مشکل داره دوباره عذاگرفتیم 

از این ورم شوهرم اعصابمو خورد کرد میگه تو نباید بخندی 😭😭