اینکه چقدر حرفامو قبول داشته باشید به دید و طرز فکر خودتون بستگی داره اما وظیفه میبینم اینو بگم احتمالا واسه شما یا اطرافیانتون هم تو این کانالای تلگرامی و یا صیغه یابی عضوتون کردن و مشاهده کردید که متاسفانه چجوری زنان رو مثل کالا عرضه میکنن و بعضا مجوز هم دارن اما من واقعا تو کتم نمیره چی میشه یه زن که میتونه به جایگاه مقدس مادری برسه خودشو قانع میکنه تن فروشی کنه و این هیچ فرقی با هرزگی نداره حتی اگه اسلام قبولش کرده باشه با نهایت احترام رد میکنم چون دیدم که چند خانواده پاشیده و نابرابری شدیدی ایجاد شده از این لحاظ که زن در این شرایط که همسرش کسیو صیغه کرده باشه دادگاه حق طلاق نمیده و این یه ناامنی برای ازدواج دخترا فراهم کرده با استرس اینکه نکنه بره خیانت کنه و ....
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اون بدبخت بیچاره هام میرن نظافتچی و اینا میشن کم پیش میاد تنفروشی حالا زمان قدیم بود اره اکثرا از حرصشونه
فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن