2777
2789
عنوان

صیغه

| مشاهده متن کامل بحث + 1748 بازدید | 73 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امیدوارم هیچ وقت تو بی پولی قرار نگیری ولی ی روز میرسی ب حرفم ک ی موقع هایی ادم چاره ای نداره جز بد ...

طرز فکر شما باعث همین میشه ادما تو سختی بجای اینکه فکر کنن و توکل کنن و تلاش کنن به تن فوشی روی بیارن که من شرایطم سخته و ...

اونا خو هیچی من این بدیخت بیچاره هارو میگم

اون بدبخت بیچاره هام میرن نظافتچی و اینا میشن کم پیش میاد تنفروشی حالا زمان قدیم بود اره اکثرا از حرصشونه

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

امیدوارم هیچ وقت تو بی پولی قرار نگیری ولی ی روز میرسی ب حرفم ک ی موقع هایی ادم چاره ای نداره جز بد ...

دیگه طرفداری نکن آفرین 

شرافت فروختنی نیست

چاره همیشه هست

دردی گه چاره نداره فقط مرگه

آدم اینکاره همیشه دنبال بهانس

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

من خودم با طلبه رل بودم یک بار نگفت صیغه بخونیم خواستگارم بود طرف چندتا طلبه داشتم هیچ کدوم موافق صی ...

پس چرا قانون و جامعه طرفشون رو میگیرن که با وقاحت سینه سپر کنن و داد بزنن شغلشونو

چندروز پیش ی زنه تو اینستا دیدم سه تا خونه داشت صورتش شژرنجی گفت ویروس گرفته 

قبول دارم ی سری ب خاطر خرجی این کارو میکنن

اما بعضی هاهم برای اینکه چندتا خونه داشته باشن ساعتی کار میکنن 

صیغه تو اسلام خیلی فرق داره تا ساعتی و‌روزانه!

طرز فکر شما باعث همین میشه ادما تو سختی بجای اینکه فکر کنن و توکل کنن و تلاش کنن به تن فوشی روی بیار ...

شما برو توکل کن ببینم میتونی تو ۱ ماه ۱۰۰تومن جور کنی 

تلاش کن تو ی ماه پول جور کن

میتونی؟

ن خیر نمیتونی 

من دفاعی ندارم 

کار بدیه باش

ولی منو شمام مریم مقدس نیستیم

ادمی ک خودش باگ داره 

از بقییه ایراد نمیگیره