2777
2789
عنوان

صیغه

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 70 پست
بی پول نشدی بی پول بشی دست ب هر کاری میزنیبچت مریض شه و کسی نباشع کمک کنه دست ب هرکار میزنیطرف واسه ...

من زن دیدم ک نیاز مند ولی شرافتمندانه کار میکنه نمیاد راحت ترین و کثافت ترین کار انجام بده..  اینا راحت طلبن. خدایی دیدم زنی ک 4 تا دختر داره از سبزی خورد کردن و ترشی و رب انار رب گوجه و هرچی فکر کنی درامد داشت بچهاش بزرگ کرد 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
شما اطلاعی از صیغه و شرایطش در اسلام نداریدکانال های صیغه یابی اولا که اسم صبغه رو گذاشتن بخاطر اینک ...

من به اسلام کاری ندارم ولی چرا جامعه کسی که بدون محرمیت با یه نفر زنا کنه رو منهم قرار میده ولی کسی که صیغه ۴۰ نفر میشه رو نه !

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این کانالای تلگرامی که اکثرشون دروغه اینقدر شبکه های دوست یابی...هست که نیاز به واسطه برا صیغه و رابطه نامشروع نداشته باشند 

من کلا صیغه قبول ندارم کلاه شرعیه یا طرف مجرده هر غلطی دلش میخواد میکنه

اینجا زن متاهل تاپیک میزنه دنبال دوست پسره و نظرخواهی از کاربرا ایناس که بده و فاجعس

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

من زن دیدم ک نیاز مند ولی شرافتمندانه کار میکنه نمیاد راحت ترین و کثافت ترین کار انجام بده.. اینا ر ...

ببین این ک میگی باید خخیلی تلاش ک برسه ب درامد و مشکل خاصی نباشه

ولی اگه عزیزت مریض باشه 

پول دوا نداشته باشی

یا همین ترشی اینا ک میگی

طرف میبسنی سر پناه نداره 

چیزای خوبو هممون میدونیم 

میدونیم چی بده و چی خوبه 

ولی شرایط باعث میشه ک تاریک ترینا بری 

تو شرایطش نبودی ک بفهمی حرفمو 

من به اسلام کاری ندارم ولی چرا جامعه کسی که بدون محرمیت با یه نفر زنا کنه رو منهم قرار میده ولی کسی ...

خب میگم دیگه اونم اسمش صیغه نیس زنا هست 

صیغه تمام شرایطش عین ازدواج هست فقط مدت داره اونم نه یکساعت و یکروز، چون به هرحال خانوم باید عده بگذرونه و مطمئن بشه بچه ای در کار نیست و بعد مجاز به ازدواج مجدد هست! اتفاقا دیگه هیشکی صیغه نمیکنه همه رفتن سراغ کثافت کاری کاش همون کثافت کاری هم معمولی بود نه با متاهل و ... 

ببین این ک میگی باید خخیلی تلاش ک برسه ب درامد و مشکل خاصی نباشهولی اگه عزیزت مریض باشه پول دوا نداش ...

بخدا دور برم تا دلت بخواد زیاد هست طرف دیدم کلیه ش فروخت ولی زیر بار خفت نرفت..  بخدا بیشتر اینا ک کثیف کاری میکنن دختر مجردن تا زن ک بچه دار 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
بی پول نشدی بی پول بشی دست ب هر کاری میزنیبچت مریض شه و کسی نباشع کمک کنه دست ب هرکار میزنیطرف واسه ...

الان ساده ترین کار که فک کنم درآمدش هم خوبه قالیبافی و بسته بندی سبزیجات...کارگاه قالی باقی تو سطح همه شهرا و محله ها هست

اینا همش بهانس وگرنه شرافت اجازه نمیده ی آدم تن فروشی کنه

راحت‌ترین کارو برا درآمد وامرار معاش انتخاب می کنند 

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

خب میگم دیگه اونم اسمش صیغه نیس زنا هست صیغه تمام شرایطش عین ازدواج هست فقط مدت داره اونم نه یکساعت ...

اخه من با اینم مشکل دارم که چرا عقد رسمی بدون اجازه همسر حرامه ولی صیغه نه؟ میدونم شرایطی مثل بیماری و .. ولی قانع نشدم

اره ولی دیگه خیلی بخاطر طمعشونه چنتاشونو عکسشونو دیدم عمل دماغش و لباسای برند و کلی ژل زده بود این بنظرت از گرسنگی صیقه میشه تقرییا ۹۹ درصدشون عکساشون اونجوری بود

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

الان ساده ترین کار که فک کنم درآمدش هم خوبه قالیبافی و بسته بندی سبزیجات...کارگاه قالی باقی تو سطح ه ...

امیدوارم هیچ وقت تو بی پولی قرار نگیری 

ولی ی روز میرسی ب حرفم ک ی موقع هایی ادم چاره ای نداره جز بد شدم ک بتونه عزیزاشو نگه داره

ببین این ک میگی باید خخیلی تلاش ک برسه ب درامد و مشکل خاصی نباشهولی اگه عزیزت مریض باشه پول دوا نداش ...

یارو خودشو از ساختمون تو مریوان استان کردستان پرت کرد پایین خودشو شهید کرد تا تن الوده نشه از زندگیش گذشت