2777
2789
عنوان

مامانم چرا اینقدر اشغالع

| مشاهده متن کامل بحث + 2907 بازدید | 115 پست

زیاد سخت نگیر قشنگم متاسفانه از بس گرونی برای مردم ایجاد کردن اینطوری شده شاید مطمئن بوده شما کمتر سر و صدا می‌کنی خودش چی بابات چی اونا هم خوردند یا نه ؟؟ وقتی برای خودش هم نبوده حتما کم درست کرده یا غذا از قبل مونده عزیز برای مادرا بچه‌ها فرقی ندارن همه از وجود خود مادر  هم عزیز ترند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن اعتراض نکردم گفتم بزار بخورن احترامشون واجبه..دیگه چن تیکه مرغ گذاشتم الانم سر گازم تا اماده بشن🥴 ...

مظلوم نباش عزیزم.حرفتو بزن.حداقل جمع نمیشه تو دلت ناراحتیات.بیا بفرستمت یه دوره پیش دخترم، کولی بازی یادت بده😂😂

والا من قسمتم بوده و هست همیشه خوباش واسع آبجی و داداش بوده و هست ومن انگار مادر دوم بودم نه خواهر . ...

عزیزم خیلی فرق داره سر سفره بشینی ببینی واسه تو برنج خالی گذاشتن واسه دو بچه دیگه گوشتم گذاشتن 

خیلی حس بدیه حس اضافه بودن بی مهری.. 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
اخه چرا؟؟ رابطتتون همش همین بوده؟ باهات مشکلش چیه؟ عزیز دلم عجیبه چرا اخه؟

چون من تلافیشو میکنم ازم بدش میاد.مادرم دروغگوعه هروقت دروغ بگه من با مدرک ثابت میکنم.برا همین بدش میاد ازم

یادمه هفده ساله ام بود می گفتن تو باید بری کار کنه خرج خوردنت بدی ،بعد بخاطر این چیزا زود شوهر کردم ،آبجیم با بیست و هشت سال سن ازدواج کردو درسش هم خوند و همه چیز براش فراهم می کردن .بعدم ادعاش میشد که شرایط من بهتر بوده چون من هیچ وقت اعتراضی نکردم و همیشه طوری رفتار می کردم که انگار پدر و مادرم برام سنگ تموم گذاشتن و‌توقعی ازشون نداشتم 

زیاد سخت نگیر قشنگم متاسفانه از بس گرونی برای مردم ایجاد کردن اینطوری شده شاید مطمئن بوده شما کمتر س ...

عزیزم وقتی مرغ دو تیکه داره مجبور نیست مرغ بزاره که فقط بده به اون دوتا

میتونست غذای دیگه بزاره😐