2777
2789
عنوان

مامانم چرا اینقدر اشغالع

| مشاهده متن کامل بحث + 2746 بازدید | 115 پست

درکت میکنم

مامانم.من برام زندگی نزاشته بت بگم اصا....

وای برمن تو همانی که امیدم بودی؟.     .     . مثلا مام یه نفرو داشتیم که بهمون بگه ابجی نگران نباش داداشت پشتته:-(میشه انقدر جلو تک فرزندا نگین  برادر برادر؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا من قسمتم بوده و هست همیشه خوباش واسع آبجی و داداش بوده و هست ومن انگار مادر دوم بودم نه خواهر . ...

الان چی سدی؟خودخوری کردی لابد افسردگی داری موهای سرتم سفید شده.اصلا هم نگو ک برات مهم نبوده چون اگه مهم نبود تو ذهنت نمیموند

گفت ی تیکه مرغ گذاشته بودم برا خاهرت.گفتم پس اچن ی تیکه دیگع چیه...گفت خب فقط دو تیکه گراشته بودم.گف ...

خوب بلند می‌شدی یک بسته مرغ در می آوردی کباب میکردی تا دفعه بعد حواسشو جمع کنه

اعتراض کن

حتی اگر دعوات کنند بعدا دو فردای دیگه همین مادر میگه جوونیمو برای تو‌ گذاشتم وظیفته بمن برسی

طلبکار میشه که بدهکار نشه 

با مظلومیت و بی زبونی هم هیییچ کس ازت قدردان نمسشه

و خدا برای من کافیست.....

اگه عقل درست و حسابی داشت که با وجود نوجوان ۱۶ ساله باز حامله نمیشد 

حالا باز یه عده شل مغز میگن به خوووودش و شوهرش مربوطه 

خواستم بگم که در دهنتون ببندید و ببینید که بقیه بچها چجوری از توجه و رسیدگی محروم میشن 

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨