2777
2789
عنوان

مامانم چرا اینقدر اشغالع

| مشاهده متن کامل بحث + 2746 بازدید | 115 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امتحان کردم سواستفادع کرد بیشتر از قبل

یه دوست دروغگو داشتم صمیمی بودیم عاشقش بودم نمیشد ترک کنه. جزیی از شخصیتش بود. من از بس میشناختمش میدونستم کجای حرفاش دروغه 

کاریش نداشتم. باهم خوش بودیم 

گاها نصیحت میکردم دروغات تابلو هست و غیره دروغ نگی بهتره.. 

در همین حد کافیه

اگه دروغش به اطرافیان آسیب نزنه بیخیال شو

من درکت می کنم...می دونی ممکنه یک مقدارش بخاطر مچ گرفتنای شما باشه...ولی یک مقدارشم مربوط به اینه که اطلاعات ایشون کمه متاسفانه....و نمی دونن که نباید بین شما سه نفر فرق بزارن...احتمالا اونا رو کوچیک می بینن و شما رو بزرگ..من میدونم غلطه ها....ولی یه وقتا با زبون خوش بهشون بگو

یه دوست دروغگو داشتم صمیمی بودیم عاشقش بودم نمیشد ترک کنه. جزیی از شخصیتش بود. من از بس میشناختمش می ...

منکه بیخیالش شدم اما داره روانم رو بهم میریزه.عصبی شدم از کجا معلوم ک مشکل روانی برام ایجاد نشه

من درکت می کنم...می دونی ممکنه یک مقدارش بخاطر مچ گرفتنای شما باشه...ولی یک مقدارشم مربوط به اینه که ...

ب من میگه مرغ گذاشتم برای بچها.من گفتم منو بچه همسایه حساب کردی یا مادر خودت

ب من میگه مرغ گذاشتم برای بچها.من گفتم منو بچه همسایه حساب کردی یا مادر خودت

آره عزیزم کامل درکت می کنم و اینقدر ناراحت شدم که نگو.....

ولی بخدا یه مقدارش مربوط به کم سوادی ما هاست اطلاعات روانشناسی و اینا نداریم....نمی دونیم این کار باعث میشه غرور جونمون رو بشکنیم....مطمئنم با شما لج نداره...از سر ندونم کاریه ..

منکه بیخیالش شدم اما داره روانم رو بهم میریزه.عصبی شدم از کجا معلوم ک مشکل روانی برام ایجاد نشه

سن شما سن ازدواجه گلم اگه آینده ی خوب برا خودت میخوای زوم نکن رو مادرت 

جلوی دیگران پایینش نیار، براش شخصیت قایل شو

چون ازدواج که میکنی اینا همه مهم میشن. 

ازدواج یه تصمیم مهم هستش که با اشفتگی تو خونواده وقتی ارامشه نباشه خدای نکرده تصمیم نادرست بگیری دیگه از چاله تو چاه افتادن میشه. 

بیخیال مامانت اون دیگه تغییر نمیکنه خودتو و زندگیتو بساز گلم