2777
2789
عنوان

احساس میکنم ازدواج خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1679 بازدید | 162 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن مرد گذشتت بالاس .

چی 

این نخود اشی ها ،فک کنم کسی آدم حسابشون نمیکنه اینجوری وسط هر چیزی که ۱ درصد هم بهشون ربطی نداره خودشونو میندازن طفلیا 😂 تویی که حق بقیه رو ضایع میکنی بی شعور و بی فرهنگی ،یه روزی که قدرتشو داشته باشم دعا کن به تور من نیوفتی که یکاری میکنم باهات بعدا از حق خودتم بگذری مبادا حق کسیو  ضایع کرده باشی اشغال🚶‍♀️

میگم مرد گذشتش بالاس ولی زن نه

نه لزوما بعدشم مردا هم میتونن تغییر کنن حتی یه ذره اینکه نمیخوای دیگه مقصرش جنسیتت نیست😁🚶‍♀️

این نخود اشی ها ،فک کنم کسی آدم حسابشون نمیکنه اینجوری وسط هر چیزی که ۱ درصد هم بهشون ربطی نداره خودشونو میندازن طفلیا 😂 تویی که حق بقیه رو ضایع میکنی بی شعور و بی فرهنگی ،یه روزی که قدرتشو داشته باشم دعا کن به تور من نیوفتی که یکاری میکنم باهات بعدا از حق خودتم بگذری مبادا حق کسیو  ضایع کرده باشی اشغال🚶‍♀️

بعد میگن قد برامون مهم نیست. شما همه چی براتون مهمه والا

نه دیگه ،اخلاقش بد بودن رد کرده 

بعدم من ۱۷۵ ام ، انتظار نداری که برم با یه پسر کوتاه تر از خودم؟:/

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚