2777
2789
عنوان

با نیاز ج ن سی باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1631 بازدید | 72 پست
گاهی خ.ا درصورتی که عادت نشه

حتی برای بار اول گناه است و مثل مخدر اعتیاد آور است

خواهش میکنم توصیه نکنید 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خود ارضایی دقیقا دقیقا ایجاد رابطه جنسی با جن هستمیدونم این کار رو نمیکنی عزیزمفقط خواستم عمق فاجعه ...

چقدر عجیببببببببببب

یعنبی انگار جن نزدیکی می کنه در اون مدت؟؟؟

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

من 23 سالمه هنوز درگیرشم. ازدواج که حالاحالاها اصلا نمیخوام. خودارضایی هم که اعتقادی به گناه و اینا ندارم ولی مشاورم میگه اعتیاد داره و راستم میگه واقعا لامصب تمرکز نمیذاره برا ادم. مجبورم تو طول روز سرمو شلوغ کنم که شبا خسته بخوابم و در اتاقمم بازه همیشه. 

به نتیجه رسیدی؟ 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
من 23 سالمه هنوز درگیرشم. ازدواج که حالاحالاها اصلا نمیخوام. خودارضایی هم که اعتقادی به گناه و اینا ...

من خیلی سر خودم گرم میکنم چون ی مدتی اون کار انجام میدادم می‌دونم چقدر عوارض سنگین و بدی داره از زندگی آدم میفته و هر دفعه هم بدتر میشی واقعا ی موقع هایی نمیشه نادیده گرفت این نیاز رو الان داشتم به این فکر میکردم پسرا میتونن حتی اگه گناه براشون مهم باشه صیغه کنن دخترا چی کنن پس

چقدر عجیبببببببببببیعنبی انگار جن نزدیکی می کنه در اون مدت؟؟؟

بله دقیقاً

به همین دلیل است که ترک خود ارضایی سخت است

چون اون جن شهوت زیادی داره و نمیخواد شخص مد نظر رو از دست بده بنابراین مرتب تحریکش میکنه تا اون شخص همش به مسائل جنسی فکر کنه و با خودش اون کار کنه شک نکن که درسته این مطلب خودم هم تازه مطالعه کردم و فهمیدم 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌