2777
2789
عنوان

خدا نمیدونم کیه

60 بازدید | 8 پست

خدا❤  نمیدونم کیه... نمیدونم چیه... نمیدونم کجاست.. نمیدونم چه شکلیه... نمیدونم هدفش از خلقت هستی چی بوده ولی هر چی که هست میدونم که فراتر از هست بودنه..

نباید بگیم که خدا هست چون در اصل خدا باعث هستیه

خدا یه چیزی فراتر و برتر از هستیه ما... ما نمیتونیم از این حرفا سر دربیاریم ولی خدا هر کی و هر جا هست(بازم میدونم کلمه م اشتباهه چون خدا باعث هستیه یکم فلسفه و منطق خونده باشید معنیه حرفمو میفهمید) 

خلاصه خدا خییییلی باحاله میدونم همیشه حواسش بهم هست من حسش میکنم تو بدترین شرایطا دستمو گرفته معجزههههه ها ازش دیدم چه موقع هایی که تو دیقه نود هموووون لحظه آخر به داد خودمو اطرافیانم رسیده هیچوقت لنگ نزاشته و نمیزاره

ازش بخواید اون خیییییلی بزرگه(اونم نمیشه بهش گفت چون اون به اشیا میگن خدا خودش باعث اشیاس😅

خلاصه ما دربرابر خدا عین بچه ها حرف میزنیم انگار یه بچه ایم که تازه زبون باز کرده و درست حسابی نمیتونه حرف بزنه پخته حرف نمیزنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قشنگ بود

خدا خییییلی بزرگه ما کم عقلیم که اینجوری درموردش حرف میزنیم

کلا خدا عقل کمی به بنده هاش داده تا نتونه از اسرار جهان پرده برداری کنه و میگن کسی که بتونه از این اسرار سر دربیاره ناپدید میشه زود

مثل نیکولا تسلا نابغه قرن که ناپدید شد 

اسرار جهان را نه تو دانی و نه من

این پرده بیوفتد نه تو مانی و نه من❤✨

چقدر قشنگ نوشتیمیشه واسه منم دعا کنی فقط میخوام ی راه جلوم قرار بده. خیلی سردرگمم بلد نیستم نمیدونم ...

واقعا قشنگ بود؟ 😅 حرفای دل خودم بود

چشم گلم دعات کردم❤ هممون محتاجیم به دعا❤شمام منو دعا کن که خدا به زودی یه نی نی بهم بده❤

بیا پست بالامم بخون من به این مبحثا خیلی علاقه شدیدی دارم😅❤

واقعا قشنگ بود؟ 😅 حرفای دل خودم بودچشم گلم دعات کردم❤ هممون محتاجیم به دعا❤شمام منو دعا کن که خدا ب ...

انشالله عزیزم به زودی زود نصیبتون شه

چقدر روحیه عارفانه لطیفی دارید.