2777
2789
عنوان

با نیاز ج ن سی باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2006 بازدید | 74 پست
خود ارضایی ضرر هم داره خیلی سخت هم میشه ترکش کرد از زندگی آدم میفته

خود ارضایی دقیقا دقیقا ایجاد رابطه جنسی با جن هست

میدونم این کار رو نمیکنی عزیزم

فقط خواستم عمق فاجعه رو بگم 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا من به تنها چیزی که فکر نمیکنم همین ازدواجه اونم الان من هنوز خودم پیدا نکردم هدفی که میخواستم ...

عزیزم میدونی مثل چی میمونه؟

ازدواج آب پرتقال باشه و تو تشنه باشی. خب نیاز تو با آب هم برطرف میشه نه آب پرتقال 😂😂

ازدواج فقققط در حالت درست و منطقی شیرینه. اونی که بخاطر نیاز جنسی به یه بچه کم سن و سال پیشنهادش میده نمیدونم چی تو مغزشه😂

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
عزیزم میدونی مثل چی میمونه؟ازدواج آب پرتقال باشه و تو تشنه باشی. خب نیاز تو با آب هم برطرف میشه نه آ ...

والا ی سری ها فقط همون نیاز جنسی رو میبینن کلی مشکل داره ازدواج مگه بچه بازیه

من خودارضایی دخترارو درک نمیکم

دختر پسر نداره خب نیاز جنسیه همه داریم 

(من متاهلم)

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

تو ایتا یه کانله به اسم فرموله رهایی

درباره همینه... راه های دوری از گناه هرگناهی ولی هدفشون همین  ترک خود... هست

سرچ کن عضو شو

از هرکس اندازه شعورش توقع دارم حتی شما کاربر عزیز🐞
همون خود .... کن عب نداره میگذره.(البته من به عوارض توجه نکردم و تحقیق نکردم نپرید بهم)

دختر خوب هیچ وقت یک عمل حرام که از عواقبش هم خبر نداری

پیشنهاد نده

چون هم قبح این کار در جامعه کم میشه

هم شما تشویق به حرام و گناه می‌کنید و در گناه کسانی که با توصیه شما مرتکب این عمل میشن شریک میشی 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

والا ی سری ها فقط همون نیاز جنسی رو میبینن کلی مشکل داره ازدواج مگه بچه بازیه

ولشون کن الان یسری آدم سرد مزاج میان بهت میگن وووووو مگه میشه کنترل نکرد😂😂😂 بعد با خودشون مقایسه میکنن و هزارتا برچسب بهت میزنن

بیخیال

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂