2777
2789
عنوان

بیابن حس شیشمی بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 135 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

علی چیکارست؟

هم دانشگاهی و هم رشته ای هستیم البته اون امسال سال اخرشه و من سال دوم

ولی میشه برا طرحش تو شهر دانشگاه مون بمونه 

ولی فکر کنم من اصلا براش مهم نیستم چون باید یک حرکتی میزد نه اینکه فقط بهم زل بزنه غمگین نگام کنه💔

🩺💉تلاش کن نه آرزو✨️
بله عزیزم متاسفانه خیلی از این موضوع میترسم

من تجربه خودم این بود که تو این مسائل با مامانم صحبت میکردم مثلا بعضی وقتا که حس میکردم از یکی خوشم میاد یا یکی داره بهم نخ میده بعد مامانم راهنمایی میکرد

تو اگه با مامانت راحت نیستی حتما برو پیش مشاور

تو دختر با اراده ای هستی ولی علی یه جاهایی کم میاره فک میکنم تو با صبر کردن میتونی به چیزهای بهتری ب ...

Mبهم حسی داره؟

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

فاصله مکانی بالای ۱۰۰۰ کیلومتر و تفاوت فرهنگی زیادی داریم لر هستش

ببین ازدواج فقط پیوند دو نفر نیست پیوند دو خانواده و دو فامیله واقعا این تفاوت فرهنگی خیلی مسئله دردسر سازیه 

بنظرم تو میتونی موقعیت خیلی بهتری داشته باشی

خب احتمالا کلا قصدش اینه که برگرده شهرش تو حاضری از خانوادت دور شی؟

وقتی بهش فکر میکنم خیلی میترسم 

حس میکنم اونم متقابلا همچین حسی داره و بین احساسش و ترسش گیر کرده که البته کاملا حقم داره

مثلا تابستون زنگ زد به بابام بعد سکوت کرد😓

کاش فقط از اول نمیدیدمش ، رابطه هم نداشتیم 💔🥲

🩺💉تلاش کن نه آرزو✨️