2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بهم دست نزن گناهه😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 45 پست
ن بابا اتفاقن من خیلی خوشم اومد/:

عزیزم آخه بعد از 2 سال یادش اومده باید معتقد باشه؟ 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂😂مام چندماه نامزدبودیم همسرماصلا دست بهم نمیزد فقط پیشونیمو میبوسید 😂

این بوس و بغل و دست و.. غدقن فرمودند 😂

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

از پله ها سر بخور برو پایین در یک حرکت پسرونگیشو ازش بگیر

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️

بگو رسمیش کنه،

خودش اوکیه من نیستم 

وای عین حامد تو سریال پدر یکی از همینا بیاد لطفا

اون از اول اینجوری بود از اول معتقد بود ها برای من کوتاه میومد ولی الان دیگ دست و بغل و اینا و بعد 2 سال غدقن کردخ

از پله ها سر بخور برو پایین در یک حرکت پسرونگیشو ازش بگیر

بعدشم رژشو با یه حرکت پاک کنم؟ 

چمدونم دیگ بازم به نظر من بچه خوبیه /:

چی بگم والا 

وا نماز خونه و تا الان لمس گناه نبود؟خدای توبه بعد میگن چرا با مذهبی جماعت مخالفی

اوووو نمازخون خالیم نبست به شدت معتقد برای من خیلی کوتاه اومد الان دوباره برگشته به تنظیمات کارخونه 

بعدشم رژشو با یه حرکت پاک کنم؟

رژم میزنه متعهدعلی؟ خیخیخی

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️