2777
2789
عنوان

کسانی که پشت کنکور موندید از مواجه با آشناهاتون حس بدی نداشتید آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 76 پست
من سال اولمه اما خب مثل روز واسم روشنه که پشت کنکوری هستم و فقط امسال رو میخوام پاس کنم!حتی نمره قاب ...

عزیزم تمام تلاشتو بکن

که حد اقل شرمنده خودت نباشی

منم سال اولمه

ولی از نظر تلاش 

برای سال گذشته

می دونم همههه چیزمو گذاشتم

از هر چیزی که می تونستم گذشتم

خانواده ام همه چیزو برام فراهم کرده بودن

تو هم حداقل نباید شرمنده خودت باشی

خدا بگم چیکارشون نکنه حالا وقتی قبول هم بشی دانشگاه تیپ ۲ بری میگن چرت تیپ ۱ نرفتی

رهگذر جون آفرین به تحملی که داشتید من توی این ۵ سال تاپیک های شما رو دنبال میکردم میدونم چقدر سوسایدل بودید خداروشکر این مرحله رو گذروندید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وااای دیگه قبول شدی به این چیزا توجه نکنمنز اگررر قبول شموااای اینقدر اعتماد به نفسم بالا میره که نگ ...

ایشالهههههههههه از ته دلم برات از خدا میخوام قبول شی من با پوست و استخون درکت میکنم چ حسی داری

وقتی هم ک قبول بشی ببخشید تر میزنی ب همونایی ک تحقیرت کردن

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

من چندین ساااال پشت سر هم برای کنکور درس خوندم ازاولش هم درس خون بودم نمیشه 🤣

الکی بگو بابا 

بزار مثلا ازت انتظاری نداشته باشن فکر کنن کم داری 

یهو نتایج اومد شوکه بشن

در سکوت باید حرکت کنی 

نه اینکه همه بدونن و بهت انرژی منفی بدن

ایشالهههههههههه از ته دلم برات از خدا میخوام قبول شی من با پوست و استخون درکت میکنم چ حسی داریوقتی ه ...

عزیزم خییلی ازت ممنونم 

انشاالله قبول شدم میام میگم بهتون 

ولی از طرفی برای شما خوشحالم که قبول شدی🫂🫂🫂

الکی بگو بابا بزار مثلا ازت انتظاری نداشته باشن فکر کنن کم داری یهو نتایج اومد شوکه بشندر سکوت باید ...

من از دهم میخوندم بعد در هیچ مراسمی نبودم

مهمونی نمیرفتم

مهمون میومد خونمون نمی رفتم بیرون

اینطوری شد که همه عالم و آدم فهمیدن 😑😑

ما یکی از فامیلامون سه ساله پشت کنکوره...اتفاقا ما خیلی بهش انگیزه میدیم و اجازه نمی‌دیم کسی بهش بی ...

درسته 

من حتی اگر کسی بهم بگه انشاالله قبول بشی

هم بهم بر میخوره

به نظرم به هییچی شخصی ربطی نداره

رهگذر جون آفرین به تحملی که داشتید من توی این ۵ سال تاپیک های شما رو دنبال میکردم میدونم چقدر سوساید ...

قربونت برم من خوشگلمممم ❤️

من ب خودم قول داده بودم ک باید انتقامم از این حرفا و تحقیرا و اینایی ک میگن نمیشه و استعداد نداری بگیرممممم

و آخرش حقم گرفتم یادمه ی نفر گفت اگ الان ازدواج کردی و پشت کنکور نمیمونم ول میگردی بچت هم سن من بود 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

ما یکی از فامیلامون سه ساله پشت کنکوره...اتفاقا ما خیلی بهش انگیزه میدیم و اجازه نمی‌دیم کسی بهش بی ...

شماها طلایین 

بقیه ک همش مسخره میکنن 

هدف چی هست چی میخواد قبول بشه

آخی من از اینجا فهمیدم قلبت چقدر شکستههه

من بیشتر ناراحت مامانم شدم که همیشه دلش میخواست بچه هاش پزشکی بخونن ( من یادمه سالی که انتخاب رشته کردم اصلا به علوم علاقه نداشتم فقط چون ابحیم گفت میخواد بره تجربی مامانم دیگه ولمون نکرد همش می‌گفت نه نه برید تجربی ، من از کوچیکیم به ریاضی علاقه داشتم حتی میگفتم می‌خوام ریاضی دان بشم هیچ وقت خودم برای خودم نتونستم تصمیم بگیرم ) 

با اینکه علاقه نداشتم اما آنقدر خونده بودم علاقه پیدا کرده بودم به زیست همکلاسیم این سالی که ما فرهنگیان قبول شدیم پزشکی قبول شد همش تو دلم از خودم راضی نیستم با اینکه امسال هدفم فرهنگیان بود اصلا ذوق ندارم با اینکه قبل از اینکه خبر قبولی دوستمو بشمم کلییی ذوق داشتم برای دانشگاهی که براش تلاش کردم )

دلم خیلی شکست حقیقتش چون همش می‌خندید می‌گفت همون نمونه که عادی شد  . ( حالا شهر ما خیلی بهتره و نمونه قبول شدن توش خیلی سخت‌تر از شهر اوناست )  

ببخشید سرتو درد آوردم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )