2777
2789
عنوان

خانوادگی داریم زجر میکشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3092 بازدید | 133 پست
خب شاید گال نیست وگرنه این شامپو آب روی آتیش هستگال به این صورته انگار یه مورچه زیر پوستته راه میره ...

اره ی همچین حسی داریم

امشب اولین شبی بود ک استفاده کردیم و دوساعت رو پوستمون بود و شستیم 

چقد باید استفاده کرد؟

چن ساعت بمونه؟؟

كُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ‌..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پرمترین و صابون گوگرد

تممممممامممم پتو ها و ملحفه هارو بدین خشک شویی یا خودتون با ماشین با آب خیلی داغ(۹۵ درجه ماشین لباسشویی) بشورید

کل فرش هارو جارو برقی بزنید(حتی شاید مجبور شید فرشا رو سم زدایی کنید)

همه ی لباس هارو با آب جوش بشورید

خودتونم با آب جوش جمام نرید، پوستتون حساس تر و نازک تر میشه.

ما که خندان می‌رویم🧸☕
چجوری خوب شد؟؟

خونشون ساس بود .ساس دو شب میاد بیرون چند شب بیدار موند ملافه سفید پهن کرد دیدش عکس گرفت نت زد دید ساس .از بیرون آدم اومد کلن خونه رو سم پاشی کردن رخت خواب افتاد گذاشت تخت و مبل هم انداختن رفت 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

فک نکنم با چشم بشه ببینی یه سرچ کن

سرچ کردم اخه همچین چیزی ت خونمون اصن ندیدیم

ساس رو خالم اینا خیلی دورن ازمون چند مدت پیش مبتلا بودن و میگفتن ک قشنگ میبینی 

این اون نیست

به نظرم اصلا گال نیس احتمالا یه حشره ای تو خونتون هس به قول بچه ها شاید ساس هس جای گزش دارید روی بدن ...

جای گزش رو ک نمی‌دونم ولی کل پوستمون قرمز و زخم شده فک کردیم بابت خاروندن اینجوری شدیم

اره ی همچین حسی داریمامشب اولین شبی بود ک استفاده کردیم و دوساعت رو پوستمون بود و شستیم چقد باید است ...

شامپو بدن و سر هست روش نوشته چقد باید بمونه؛ولی فک نکنم ۲ساعت بمونه نهایتا۵دقیقه بودشاید برای همین عوارض داشته

نه این ساس نیست

ساس دیده میشه. توی کمد یا تخت چوبی خونه می‌کنن. جای گزش واضح داره. ساس خون میخوره

گال میره زیر پوست تخم میذاره، به خاطر سمومش اون ناحیه ملتهب و قرمز میشه. گال خون نمیخوره از سلول های مرده پوست تغذیه میکنه

ما که خندان می‌رویم🧸☕
پرمترین و صابون گوگردتممممممامممم پتو ها و ملحفه هارو بدین خشک شویی یا خودتون با ماشین با آب خیلی دا ...

اگر گال باشه تنها راهکار همیناست که گفتم

بازم شاید دکتر پماد دیگه هم بده بهتون.

ولی برای رفعش باید دست به دست هم بدین و یه هفته این کارا رو بکنید. وگرنه عمرا از دستش خلاص نمیشید.

ما که خندان می‌رویم🧸☕
پرمترین و صابون گوگردتممممممامممم پتو ها و ملحفه هارو بدین خشک شویی یا خودتون با ماشین با آب خیلی دا ...

امشب چهارمین باره میام زیر دوش اب گرم

بعد از حموم حدودا ربع دقیقه اروم میگیره باز خیلی وحشتناک میخاره بدنمون🤦🏻‍♀️

از کی درگیرید نگران نباش الان بچه ها چن تا راهکار بهتون دادن انجام بدید انشالله درست میشه

تقریبا سه ماهی میشهه😞

تازگیا خیلی بیشتر اذیت میشیم