2777
2789
عنوان

کسانی که پشت کنکور موندید از مواجه با آشناهاتون حس بدی نداشتید آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 76 پست

اره حس بدیه . 

خصوصا اگه بهت بخندن و مسخره کنن . با اینکه همشون میدونن چیکار کردی باز می‌پرسند . 

من مدرسه نمونه شهر خودم بودم میدونست نمونه بودم ( خودشون شهرشون ی مدرسه نمونه داشت که عادی شده بود ) بهم می‌گفت کدوم مدرسه ای گفتم نمونه همش می‌گفت نمیشناسم تا دخترش برگشت گفت همون نمونه که عادی شد ( نمونه شهر اونا عادی شده بود اما برای ما نه ) بعد گفتم سال دوازدهم فقط نخوندم بقیه سال ها خوندم نشسته می‌خنده بهم . 

منم به خودم قول دادم بخونم که روشو کم کنم اما موفق نبودم چون قصدم عوض شد و برای فرهنگیان خوندم ( که البته قبول شدم شکر خدا ) 

پسراش همشون پزشکی( یکیش ۵ سال پشت موند )  و دندون پزشکی میخونن و تیزهوشان شهرشون بودند دخترشم الان تیزهوشان هستش .

خیلی خودشون رو بالا میدونن

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به من میگن سال اول قبول نشدی سالای دیگه هم نمیشییا خودتو اذیت نکن برو یه رشته که واسه آدمای کم هوشه ...

خدا بگم چیکارشون نکنه حالا وقتی قبول هم بشی دانشگاه تیپ ۲ بری میگن چرت تیپ ۱ نرفتی 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

نمی پرسن ولی از نگاهشون می فهمی

ببین اگه کسی حرفی زد بگو اره نخوندم تنبلی کردم 

با مثلا باهاشون هم صحبت نشو خودتو بزن به اون راه 

اتفاقا اینا باید باعث بشه تو این چند ماه تلاشتو بیشتر کنی که روشون کم بشه

این بشه انگیزت 

رو یه کاغذ بنویس 

ولی کلا دیدگاه کسی برات مهم نباشه فقط خوددت

نخوای بی ادب باشی خیلی سخته 

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

خدا بگم چیکارشون نکنه حالا وقتی قبول هم بشی دانشگاه تیپ ۲ بری میگن چرت تیپ ۱ نرفتی

وااای دیگه قبول شدی به این چیزا توجه نکن

منز اگررر قبول شم

وااای اینقدر اعتماد به نفسم بالا میره 

که نگممم برات 

نمی پرسن ولی از نگاهشون می فهمی

ببین یه کلام رک بهت بگم تو چه موفق بشی چه شکست بخوری اونا دو روز راجبش حرف میزنن بعدش فراموش میشه و واسشون اصن مهم نیست

بعدم کار خلاف که نکردی ما از فامیلامون یه پسری هست 4 ساله پشت کنکور مونده ولی عین خیالش نیست

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️

ببین اگه کسی حرفی زد بگو اره نخوندم تنبلی کردم با مثلا باهاشون هم صحبت نشو خودتو بزن به اون راه اتفا ...

من چندین ساااال پشت سر هم برای کنکور درس خوندم ازاولش هم درس خون بودم نمیشه 🤣

رهگذر تویی؟

عآره قشنگم😁😁

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️