2777
2789
عنوان

خانوادگی داریم زجر میکشیم

3098 بازدید | 133 پست

کل خانوادمون خارش شدید بدن داشتیم ک اولش فک‌کردیم حساسیت غذایی باشه و اینا

ولی الان تقریبا سه ماه میگذره و همچنان شبا خواب راحت نداریم و رفتیم دکتر گفت که گال دارین و این حرفا

پماد و قرص و شامپو مخصوص ک باید بزنیم و بمونه چن ساعت رو پوست اصن هر دارویی ک بگین استفاده کردیم اما ی ذره هم از اون خارش کم نمیشه 

شبا بشدت اذیت میشیم و دیگ پوستی نمونده برامون از شدت خارش

تروخدا اگ کسی راهی بلده بگه

بابام قند داره و همه بدنش از بس ک خارونده زخم شده خیلی داره اذیت میشه

منم امشب از بس گریه کردم سرش که افسرده شدم دلم میخاد دوست بدنمو بکنم گوگل سرچ میکنم خیلی حشره چندشیه دلم میخاد بمیرم آخه این چی بود گرفتیم😭😭💔

كُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ‌..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیطم اینی که میگم خیلی جوابه از گاو داری ها یه دارویی دارن بخر

خالم و خانوادش کنه گرفتن هر راهی که بگی رفتن ولی فقط کم‌میشد از یه سایت داروی شپش حیوانی خرید حل شد

برای بیماران قلبی از جمله پدرم صلوات میفرستید؟❣

وای فقط خونه کسی نرید مهمون هم دعوت نکنید از کجا گرفتید ؟

نرفتیم 

نمیدونممم اول بابام گرفت و چند روز بعدش هممون درگیر شدیم و به معنای واقعی داریم زجر میکشیم

اصلا نمیتونم بخوابم دارم دیوونه میشم😭

كُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ‌..