2777
2789
عنوان

بابا میگه اگه با این پسره ازدواج نکنیییی

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 61 پست
ببخشید ک این سوالو میپرسم قصدم ناراحت کردن شما نیست ولی شما چندسالتونه؟؟میدونید واقعا خسته کنندست که ...

نه خواهش چه ناراحتی ۲۶،میدونم جای شما نیستم ولی میتونم درک کنم

کاربر آقا
نه خواهش چه ناراحتی ۲۶،میدونم جای شما نیستم ولی میتونم درک کنم

ی سوال واقعا پسرای توی سن شما راضی نمیشن با ی دختر ۲۰ ساله ازدواج کنن ؟ یعنی پسرا کلا با دختری ک ۲۰ و رد کنه ازدواج نمیکنن؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ی سوال واقعا پسرای توی سن شما راضی نمیشن با ی دختر ۲۰ ساله ازدواج کنن ؟ یعنی پسرا کلا با دختری ک ۲۰ ...

چیزی که من توی شهر خودمون میبینم جدیدا دخترا سنشون بیست یا کمتره و پسرا حداقل ۶ تا ۹ سال ازشون بزرگترن در مورد همه صدق نمیکنه

کاربر آقا
چیزی که من توی شهر خودمون میبینم جدیدا دخترا سنشون بیست یا کمتره و پسرا حداقل ۶ تا ۹ سال ازشون بزرگت ...

چی بگم والا نمیدونم مغزم کفاف نمیده حالت آچمز دارم دیگه.

الان خود این پسره ام ۶ سال از من بزرگتره ولی واقعا از لحاظ ذهنی شاید ۳۴ یا ۳۵ باشه. شرایطش خیلی خوبه پسره ولی نمیدونم چرا نمیشه💔

چی بگم والا نمیدونم مغزم کفاف نمیده حالت آچمز دارم دیگه.الان خود این پسره ام ۶ سال از من بزرگتره ولی ...

اگه وقتی میبینیش دوست داری ساعت ها بهش خیره بشی ‌و باهاش حرف بزنی وقتی کناریش آروم میشی اگه ناراحت باشی خوشحال میشی و چشمت کس دیگه ای رو نمیبینه قبول کن

کاربر آقا
اگه وقتی میبینیش دوست داری ساعت ها بهش خیره بشی ‌و باهاش حرف بزنی وقتی کناریش آروم میشی اگه ناراحت ب ...

دقیقا وضعیت من برعکس ایناییه که شما گفتی . و دلم میخواد وقتی کمارمه هر کسی باشه جز اون ولی کو کسی که بفهمه من چی میگم

دقیقا وضعیت من برعکس ایناییه که شما گفتی . و دلم میخواد وقتی کمارمه هر کسی باشه جز اون ولی کو کسی که ...

هر ازدواجی محکوم به شکسته ولی اگه از همون ابتدا عشقی هم نباشه فاجعه هست هیچکس پشتت نیست؟ پدر،مادر برادر یا خواهر؟

کاربر آقا
هر ازدواجی محکوم به شکسته ولی اگه از همون ابتدا عشقی هم نباشه فاجعه هست هیچکس پشتت نیست؟ پدر،مادر بر ...

یک ساعت پیش پدرم اومده میگه انتخاب کن .

یا به اینی که اومده میری ک اون هیچی پیا اگر بگی نه .دانشگاه .خرید رفتن بدون من حتی اگر مادم باشه.کلاس مختلف.سرکار.مهمونی فقط جاهایی که خودش هست میتونم باشم. 

کلا هر چییزی ک به خارج خونه مربوطه همه رو ممنوع کرد . گفتم حتی اگه درس بخونم ی رشته ی خیلی خوب توی دانشگاه دولتی یا اصلا برم فرهنگیان . ک گفت اصلا کلا قید درسو بزن ببوسش بزار کنار . شما فکن ک من به این پسره اگه بگم نه این تبعات رو برای من داره شما جای من بودی چیکار میکردی همه رو بجون میخریدی؟

جالبیش اینجاست ک من میدونم ک این پسره روی پول بابای منم حساب باز کرده اومده جلو 

نمیخوام تعریف از خود باشه ولی خب پدرم وضع مالیش خوبه حتی قبل این پسره ی ماشین برام خرید ک بهمن میرم دانشگاه اذیت نشم . 

زندگیم زیر و رو شد دیگه💔

یک ساعت پیش پدرم اومده میگه انتخاب کن .یا به اینی که اومده میری ک اون هیچی پیا اگر بگی نه .دانشگاه . ...

من اگه بتونم کلا مستقل میشم اگر نه همه اینارو به جون میخرم بالاخره بابات نمیتونه تا آخر عمر محدودت کنه هرچند ممکنه دیگه نتونی ادامه تحصیل بدی،من فکر کردم برعکسه بابات بخاطر اینکه وضع مالی پسره خوبه اصرار میکنه که باید حتما باهاش ازدواج کنی

کاربر آقا
من اگه بتونم کلا مستقل میشم اگر نه همه اینارو به جون میخرم بالاخره بابات نمیتونه تا آخر عمر محدودت ک ...

اتفاقا سطح مالی پسره در حد خودمون نیست. منم از همین میسوزم دیگه پسر چیز خاصی هم نیست ولی خب پدر مادر من چسبیدن بهش ول نمیکنن میگن این پسر توی سرنوشت توعع �💔 . حتی اگر پدر مادرمم باهام کاری نداشته باشن پدربزرگ متدربزرگ ولم نمیکنن . ی بدشانسی دیگه ی من اینه ک من خودم بچه ی اولم اگر ی خواهر یا برادر بزرگتر از خودم داشتم فک نکنم اینجوری میشد.

شما عرض میکنی که شاید ادامه تحصیل ندی ولی خب من چجوری بتونم مستقل بشم؟؟؟

اصلا توی کشور ما بخصوص نمیدونم شما تهران هستین یا ن برای خانوما خیلی سخت شغل مناسب پیدا میشه کنه ب ی چشم دیگه بهت نگاه میکنن.💔

اتفاقا سطح مالی پسره در حد خودمون نیست. منم از همین میسوزم دیگه پسر چیز خاصی هم نیست ولی خب پدر مادر ...

در مورد مستقل شدن که گفتم اگه شرایطشو داری مثلا اگه پولی پس انداز کردی یا شغلی داری،فقط به خانوادت میگی من نمیخوام ازدواج کنم قشنگ باهاشون صحبت کن بگو منم دوست دارم ازدواج کنم ولی نه با کسی دوستش ندارم نه باکسی که مجبور باشم تحملش کنم 

کاربر آقا
در مورد مستقل شدن که گفتم اگه شرایطشو داری مثلا اگه پولی پس انداز کردی یا شغلی داری،فقط به خانوادت م ...

میگن توی فامیلی شر میشه دشمنی میشه 

خیلی ممنونم ازتون ک ب حرفام گوش دادین🌹

به بابات بگو اگه قبول نکنم آخرش چیکار میخای بکنی مثلا؟؟؟

منو میکشی؟؟ من خودم قبل تو خودم رو میکشم بگو آخرش مرگه دیگه منو از چی میترسونی ؟؟

بگو تا نفس میکشم زور قبول نمیکنم هروقت قبول کردم اون روز آخرین روزیه که نفس میکشم

به بابات بگو اگه قبول نکنم آخرش چیکار میخای بکنی مثلا؟؟؟منو میکشی؟؟ من خودم قبل تو خودم رو میکشم بگو ...

الان دیگه نمیگه زوری 

میگه اگه بگی ن دانشگاه . کلاس . سرکار و هر چیزی ک ب بیرون از خونه مربوطه کنسله . خونه نشینت میکنم

الان دیگه نمیگه زوری میگه اگه بگی ن دانشگاه . کلاس . سرکار و هر چیزی ک ب بیرون از خونه مربوطه کنسله ...

همین چیزی که بهش گفتم رو بگو 

آخرش مرگه یا تو منو میکشی یا من خودمو ولی زور قبول نمیکنم تو خونه هم نمیمونم