2777
2789

علائمتون چیه؟؟؟ بخدا من مردممم این عین کروناس من سال ۹۹ کرونا گرفتم در حد مرگ بستری شدم یک هفته. بدون اکسیژن نمیتونستم نفس بکشم خیلی حالم وخیم بود از دیروز حالم بده خیلییی بد پشتم درد میکنه گلوم میسوزه استخونام انگار دارن له میشن سر درد . قبلا شیاف میزدم دردمو آروم میکرد ظهر شیاف دیکلو ۱۰۰ زدم فقط یکی دو ساعت دردامو کم کرد الان باز از پشت درد و بی قرازی بدنم دارم دیونه میشم و نگرانم نکنه مثل اون موقع کرونا باشه‌. تپش قلبم وقتی مسکن استفاده میکنم میگیرم.دیروزم رفتم دکتر کلی دارو داد سرم زدم ولی انگار نه انگار بچمم مریضه از اون گرفتم ولی اون مثل من حالش بد نیس شمام اینطوری شدین؟؟ هم درکنارش جوشونده اینام میخورم میگن داروهای ایرانی ضعیف شدن

برام صلوات میفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر چی دارو میخورذم فایده نداشت فقط سرم و امپول کمی حالمو خوب کرد در کل خيلي طول میکشه تا خوب شی

درک ن‍‌م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ت‍‌و ای‍‌ن س‍‌ن ای‍‌ن ح‍‌ال‍‌م‍‌و. .!️ 

من مهر گرفتم با اینکه هوا سمت ما گرم بود بدن دردش یطرف تب و لرزش ی طرف

من دیگه نا ندارم چند روز بود اسیر پسرم بودم این دکتر اون دکتر الانم خودم داغوونم

برام صلوات میفرستین
من دیگه نا ندارم چند روز بود اسیر پسرم بودم این دکتر اون دکتر الانم خودم داغوونم

منک نرفتم دکتر هیچی دم مرگ بودم نرفتم  چون خودمم ۲ بار کرونا گرفتم   شلغم پیدا کن خام  برو اکالیپتوس  بگو برا بخور میخام  سر راهتم سیر ترشی بخر بخور   اصلا سرخ کردنی نخور