2777
2789
عنوان

بابا میگه اگه با این پسره ازدواج نکنیییی

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 61 پست
همین چیزی که بهش گفتم رو بگو آخرش مرگه یا تو منو میکشی یا من خودمو ولی زور قبول نمیکنم تو خونه هم نم ...

ممنون از راهنماییت عزیزدلم .

دعا کن برام . تموم شدن این موضوع مثل معجزه میمونه برای من🌹

ممنون از راهنماییت عزیزدلم .دعا کن برام . تموم شدن این موضوع مثل معجزه میمونه برای من🌹

انشالله که حل میشه درست میشه 

ولی واقعا نمیتونم تصور کنم چطور یه پدر میتونه دختر خودشو به این حال و روز بیاندازه

باورم نمیشه هنوزم هستن همچین آدمایی اونم تو این دوران!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که حل میشه درست میشه ولی واقعا نمیتونم تصور کنم چطور یه پدر میتونه دختر خودشو به این حال و ر ...

متاسفانه هستن عزیزدلم . و کاری از دست من بر نمیاد متاسفانه حتی پول درست و درمونی ندارم ک بخوام فرار کنم برم 

متاسفانه هستن عزیزدلم . و کاری از دست من بر نمیاد متاسفانه حتی پول درست و درمونی ندارم ک بخوام فرار ...

فرار نکن 

فقط سرتو نندار پایین خیلی ببخشید مثل بیچاره ها هرچی گفت نگو چشم تو روس وایستا چون الان بگی چشم فردا بدتر میکنه نزار کسی بهت زور بگه

مطمئن باش خدا بهترینارو برات کنار گذاشته کم نیار الان هرچند سخت بگذره ولی حتما . حتما میگذره روزای خ ...

دورت بگردم مرسی حرفات یکمن ارومم کرد❤️

انقد میگن میمونی ته خونه کسی نمیگیرتت ک خودمو باختم کلا

دورت بگردم مرسی حرفات یکمن ارومم کرد❤️انقد میگن میمونی ته خونه کسی نمیگیرتت ک خودمو باختم کلا

مگه حتما باید ازدواج کرد؟

اصلا مگه تو کالایی که کسی بگیره؟

تو یه روز با انتخاب و تصمیم خودت و اگه از کسی خوشت بیاد قراره ازدواج کنی و زندگی مشترک تشکیل بدی و این هم یه آپشنه برات نه یه هدف که اگه بهش نرسی شکست خورده باشی

بزرگترین مشکل ما آدما همیشه ترس از تنهاییه

منم خیلی میترسیدم ولی وقتی که تنها شدم و تنها موندم دیدم لذتی که تو تنهایی هست تو هیچ چیزی نمیشه پیداش کرد