2777
2789
عنوان

کشتن بچه اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 5819 بازدید | 149 پست
درمان که نداره خود دکتر گفت بهمون مغزه اش در حد خزنده اسمیخواید از چیزی که وجود نداره موجود عادی بسا ...

یه مدت خودتون نمیتونید نگه دارید،مادرش استراحت کنه

بچه دیگه هم دارن؟

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درمان که نداره خود دکتر گفت بهمون مغزه اش در حد خزنده اسمیخواید از چیزی که وجود نداره موجود عادی بسا ...

دکتر راهکاری.. چیزی نداد؟

دکتر نگفت باید چی کار کنید؟ 

بیارین تهران چند تا دکتر ببرین. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر راهکاری.. چیزی نداد؟دکتر نگفت باید چی کار کنید؟ بیارین تهران چند تا دکتر ببرین.

نه یکسری دارو داد که بدترش کرد قطعش کردیم بهشم گفتیم گفت دیگه اوتیسم همینه میخوای چیکارش کنی

یه مدت خودتون نمیتونید نگه دارید،مادرش استراحت کنهبچه دیگه هم دارن؟

والا ماعم شرایطشو نداریم خودم پرستارم و خیلی فشار کارس رومه 

مادرم بیمارمه نمیتونه از پس این بچه بربیاد بخدا شما ندید یک ریز گریع میکنه شده از صبح تاشب فقط گریه کنه 

والا ماعم شرایطشو نداریم خودم پرستارم و خیلی فشار کارس رومه مادرم بیمارمه نمیتونه از پس این بچه بربی ...

همین یدونه بچست؟

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باچی بکشنش اسلحه سم یا خفش کنن؟؟؟متاسفم برات  شما انسانید ؟؟؟؟

مادر بزرگم چهل ساله داره خالمو که اختلال مرزی و جنون و اسکیزوفرنیو کلکسیونی از مشکلاتو داره  رو تروخشک میکنه هممونم بهش میرسیم وکمک میکنیم 

نمیتونن بزارن بهزیستی یاحتا ول کنن تو خیابون 

همینجوری میای از کشتن یه انسان دم میزنی؟؟

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

نه یکسری دارو داد که بدترش کرد قطعش کردیم بهشم گفتیم گفت دیگه اوتیسم همینه میخوای چیکارش کنی

دکترتون خوب نیست. 

همش داره شما را ناامید میکنه. 

تحقیق کنید. 

یک دکتر دیگه پیدا کنید. 

اسی تو خودت داری میگی کادر درمانی! مریض های بد حال رو می کشی؟ تو مثلاً عمه ی اون بچه ای! چطور دلت میاد این فکر شیطانی رو به زبونت بیاری؟! از خدا بترس... شیطان به روحتون غلبه کرده میخواد بلایی سرتون بیاره که آخرش از عذاب وجدان یا خودتونم بمیرین یا خودتونو حلق آویز کنین.

اولاً تو خودت از چند تا از همکارهات یا بیمارستان ها تحقیق کن یه دکتر مغز و اعصاب کودکان که تجربه ی خوبی در زمینه ی اوتیسم داره پیدا کن با داداشت ببریدش. زن داداشت رو ببرید پیش یه روانپزشک خوب تا از نظر روحی ترمیم بشه. اون بچه به دارو درمانی، کار درمانی و روان درمانی در کنار هم نیاز داره.

از نظر معنوی هم شب ها یا هر وقت خواستید بخوابونیدش براش قرآن بخونید باور کن آب رو آتیشه.

اگه همه ی این کارها رو کردین و تأثیر نداشت ببریدش یه مرکز نگهداری خوب توی تهران حتی شده ساعتی ازش مراقبت کنن.

دیگه هم این حرفها رو نزن.

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷