2777
2789

با زانوم؟ اصلا قابل سفید شدن هست؟ سه جار سالم طول بکشه مشکلی نیس. نگید لیزر چون میترسم از لیزر. اگر برم هم الان نمیرم.بنظرتون با دکتر و کرمو اینا خوب میشه

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

نوره همینا ک سوپر مارکت تو کارتن می‌فروشند هم خوبه من زدم روشنتر شدن 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

برامن بدتر تیره کرد

من وکس کردم دیگه تیره نبود

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعداتیره نشد؟دوباره؟  

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

برامن بدتر تیره کردمن وکس کردم دیگه تیره نبود

. واقعا 

برا من ک خوب بود انصافا 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

وکس چیه؟ الان چی هنوزم تیرس یا خوب شده

من دوستم میگه چند ساله نوره ی اصل میزنه...هم بدنش موهاش کم و نازک شده هم روشن شده

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

بعداتیره نشد؟دوباره؟

ن 

هفته ای. یبار بزن.

نوشته چند شنبه چ جمعه نزن .علت شو دقیق نمی‌دونم ولی نزنی اون روزها بهتره . 

وکس چیه؟ الان چی هنوزم تیرس یا خوب شده

تازه وکس کردم نسبت به وقتی که با ژیلت شیو میکردم یکم روشنتره یعنی به پوستم نزدیک تره 

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

لیزر نمیخوای بکنی؟

چند درجه روشن میشه 

برای زانو اسکراب بعدش ابرسان جواب میده 

صابون سیاه جواب میده 

برای زیر بغل یه تونر  اوردینری هست برای صورت  که کلیه تیرگی ها رو پاک میکنه به مرور تقریبا عادی میشه گیلیکولیک اسید

یه مدل لیزر هم که فقط برای رفع تیرگی هست اونم میشه 

کاربر فسیل، بسیاااااااار قدیمی
من دوستم میگه چند ساله نوره ی اصل میزنه...هم بدنش موهاش کم و نازک شده هم روشن شده

نوره اصل میگن خیلی میسوزونه. نمیدونم. نوره اصل اسمش چیه. اینایی که ما میخریم تقلبیه مگه؟ 

برای کمتر شدن دردش چیکار میکنید؟

برای ناحیه ی خصوصی هم‌ میشه استفاده کرد؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

نوره اصل میگن خیلی میسوزونه. نمیدونم. نوره اصل اسمش چیه. اینایی که ما میخریم تقلبیه مگه؟

نمیدونم اسمش چیه ولی دوستم از جایی که میگیره انگار کیلویی میگیره...

لیزر نمیخوای بکنی؟چند درجه روشن میشه برای زانو اسکراب بعدش ابرسان جواب میده صابون سیاه جواب میده برا ...

لیزر میترسم اخه.کلا خیلی کوچیکم پیش درد. 

مرسی. شما استفاده کردی از اینایی که گفتی؟ جواب داده برات؟

تازه وکس کردم نسبت به وقتی که با ژیلت شیو میکردم یکم روشنتره یعنی به پوستم نزدیک تره

ژیلت که افتضاحه.چه خوب.