2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممکنه حسادت کنن و احساس بدی بهشون دست بده  دنیا پراز آدمای متفاوته که بینشون یه سری روانی هم هستن و امان از وقتی که همکار. هم باشن و مجبور باشی باهاشون زیر یه سقف باشی چن ساعت

دقیقاً منم آدمای اطرافم بی‌دلیل از من بدشون میاد قشنگ از نگاه هاشون میفهمم و اصلا نمیخان باهام صحبت کنن 

چراا 

به نظرم سطح انرژیمون متوسطه کسی جذبمون نمیشه 

تازه من بدبخت مجردم هستم دیگه بدتر 

اونا یک رویند خیالت راحته باهات بدنبترس از اونکه چشم نداره ببیندت اما در ظاهر باهات خیلی خوبه

نیرنگ و جراحات کاری همیشه از افرادی که در حلقه‌ی اعتماد آدم راه دارند اتفاق می‌افته...

این رو تاریخ ملل و سیاست هم به نحو احسن نشون می‌ده؛ خیلی از حکام و شاهان تو طول تاریخ به دست معتمدترین مشاور و معاون و صدراعظم خود به زیر کشیده شدند.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

عقده یا حسادت 

یا انرژی منفی ممکنه بگیرن ازت 

ولی مهم نیست خودتو درگیر این مسائل نکن

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

نیرنگ و جراحات کاری همیشه از افرادی که در حلقه‌ی اعتماد آدم راه دارند اتفاق می‌افته...این رو تاریخ م ...

دقیقا 

دشمن عیان یا خیلی احمق هست که نمیتونه پنهانش کنه

یا که واقعا به هر دلیلی ازت خوشش نمیاد و مشکلی نداره تو اینو بدونی

صد بار شرف دارن به اونایی که در ظاهر عاشقتن

کاربر فسیل، بسیاااااااار قدیمی
اگ یه نفر چشم رنگی باشه و پوست سفید و موهای بور ولی ارایش نکنه و اینا ممکنه دخترای دیگ بهش حسودی کنن ...

اره عشقم ممکنه

آدم حسود حسوده از درون کمبود داره چش رنگی هم نباشی ی دلیل دیگه پیدا میکنه برای حسادت خودتو درگیر نکن

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

دقیقا دشمن عیان یا خیلی احمق هست که نمیتونه پنهانش کنهیا که واقعا به هر دلیلی ازت خوشش نمیاد و مشکلی ...

این رو گفتید یاد این موضوع افتادم که دشمن دانا و فاضل داشتن هم خودش منزلتیه...

یکی از حکایات سعدی به همین موضوع اشاره داره که گروهی به دشمنی هم می‌پرداختند و در یکی از برخوردها دیدند که طرف مقابل که باهاش منازعه داشتند رفتار و حرکات سبکی ازش سرمی‌زنه و اون هیبت و شأنی که ازش در نظر داشتند شکسته شد و مجلس تمام نشده بهش گفتند که ما دست از جدل و دشمنی با تو برداشتیم چون تا قبل از این تصور می‌کردیم دشمن دانا و فاضلی داشتیم و فائق اومدن برش برامون فضیلتی بود؛ حال که فهمیدیم با سفیهی روبروییم؛ دشمنی با تو قدر و ارزشی نخواهد داشت...

یا مثلاً در صدر اسلام دشمنانی از اسلام که با امیرالمومنین علی علیه السلام نبرد می‌کردند و جراحتی از ایشون بر تنشون بود به سابقه‌‌ی نبرد و زخم برداشتن از یلی مانند علی علیه‌السلام افتخار می‌کردند‌.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم.