جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
جسارتا مسیحی های ایران اصل و نژادشون ایرانی هس؟ یا نه مهاجر هستن؟
چاق و چله نیستم🦖 ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار میمیریم! بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️🩹
جسارتا مسیحی های ایران اصل و نژادشون ایرانی هس؟ یا نه مهاجر هستن؟
بعضیا بله ایرانی هستن از گذشته ها مسیحی باقی موندن
بیشتر جمعیت هم ارمنی هستن که ۵۰۰ سال قبل اومدن ایران
بعضی ها هم آشوری و کلدانی و ...هستن که جمعیتشان کمتره و اکثرا مجبور به مهاجرت شدن
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
عزیزم برای مناسبت های خاص مثل کریسمس مسلمان ها میتونن وارد کلیسا بشن؟مثلا کلیسا سرکیس مقدس تهران این ...
همه کلیسا ها خیر
اونایی هم که میتونید بدون تور بعید میدونم اجازه بدن
مگه اینکه مثل زمان کریسمس ، فقط توی محوطه بیرونی مکان مقدس باشید.
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
مرسی گلمنمیدونم تو آیین شما این روزها رو چطور بهم تبریک میگناما امیدوارم که خوش رقم بخوره
برای هم دعا های خوب میکنیم دقیقا مثل شما💚
در پناه خداوند باشی عزیزم