2777
2789
عنوان

همسرتون چی سیو کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 86 پست
چقدر بعضیا جبهه ی الکی میگیرن!

دقیقا😂انگار احساساتی بودن یعنی خز و بی لول بودن از نظرشون . 

به ظاهر آدمهای منطقی هستن ولی درواقع اینطور نیست چون درکشون پایین هست .

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

دلیل خاصی نداشت یهوووی دلم خواست البته بماند که خواهرشوهرم دخترش رو مانیا گذاشت دیگه خوشم نمیامد از ...

اع چرا برای شما ریپ خورده 

من اونیکی کاربر رو میگفتم 

سایت چرا اینطوری شده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه بی احسای

اگر قهوه مقوم احساساته؛ یک ذره از قهوه اعلاتون نمونه ببرم.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
چقدر مقاومت بیجا !اینکه یکی اینکار رو انجام میده یعنی از ین حرکات حس دراما و عشق میگیره پس با دیدن ا ...

همینا صبح تا شب تو سر و کله هم میزنن بعد دلشون به یه اسم عاشقانه خوشه؟!

یه سریا هم مثل من چراغ خاموش عشقشون رو بعد از گذشت ۱۸ سال حفظ میکنن. بدون ادا، بدون کارهای خز.

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

همینا صبح تا شب تو سر و کله هم میزنن بعد دلشون به یه اسم عاشقانه خوشه؟!یه سریا هم مثل من چراغ خاموش ...

کی تو سرشما کرده اینکار خزه ؟؟؟؟ اسم مخاطبین رو کسی جز خود شما میبینه؟؟ ولی وقتی پارتنرتون میبینن شبیه شنیدن دوستت دارم هست خود آدم هم وقتی طرف باهاش تماس میگیره اون اسم رو میخونه حس خوبی میگیره 

درکش سخت نیست اصلا . 

همسر من همه کاری برام می‌کنه اسممو هم اینطوری سیو کرده هم زبانی عشق داره هم عملی باید بگم خزه ؟ یا چراغ روشن دارم زندگی میکنم ؟😂

دقیقا😂انگار احساساتی بودن یعنی خز و بی لول بودن از نظرشون . به ظاهر آدمهای منطقی هستن ولی درواقع ای ...

کار خزی نیست اتفاقا میزان عشق و علاقه بیشتر میشه خودم همسرم کیف میکنه وقتی با شمارش زنگ میزنه رو گوشیم عکس و اسم دنیای من میوفته! ذوق تو چشاش معلومه نمیدونم ملت چشونه😐

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

سیو کردم شوهرم فلانی(اسمش) برای اینکه اگر اتفاقی افتاد برام ، بدونن به کی زنک بزنن

من شما رو چند بار تو تاپیکای مختلف دیدم

هی خواستم یه سوال بپرسم هی با خودم گفتم شاید ناراحت بشین یا به هر دلیلی نخواین پاسخ بدین.. میتونم بپرسم؟

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
من شما رو چند بار تو تاپیکای مختلف دیدمهی خواستم یه سوال بپرسم هی با خودم گفتم شاید ناراحت بشین یا ب ...

نه عزیزم حتما بپرس 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎