یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
زبان عشق هرکسی یه چیزی هست ... بنظر من اتفاقا عجیبه اون لحظه که خواستی سیوش کنی حسی نداشتی ؟
زبان عشق به یه اسم مجازی توی گوشی موبایل نیست!😐
چرا حسی نداشتم؟ عزیزترین آدم زندگیم بوده و هست ولی برام به شدت مسخره اس این حرکت!!!!
غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالتآوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)
زبان عشق به یه اسم مجازی توی گوشی موبایل نیست!😐چرا حسی نداشتم؟ عزیزترین آدم زندگیم بوده و هست ولی ب ...
چقدر مقاومت بیجا !
اینکه یکی اینکار رو انجام میده یعنی از ین حرکات حس دراما و عشق میگیره پس با دیدن این حرکات هم حس خوبی بهش داده میشه ؛ به این میگن زبان و راه ارتباطی که برای هرکسی متفاوته مثل شما که براتون تمسخر انگیز هست .
دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣
زبان عشق به یه اسم مجازی توی گوشی موبایل نیست!😐چرا حسی نداشتم؟ عزیزترین آدم زندگیم بوده و هست ولی ب ...
چقدر مقاومت بیجا !
اینکه یکی اینکار رو انجام میده یعنی از ین حرکات حس دراما و عشق میگیره پس با دیدن این حرکات هم حس خوبی بهش داده میشه ؛ به این میگن زبان و راه ارتباطی که برای هرکسی متفاوته مثل شما که براتون تمسخر انگیز هست .
دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣
عاشق بشید این نظر تغیر میکنه ... دلت میخواد همه جا اسمش و حضورش خاص باشه فرق داشته باشه
گفتم که.
رفتارم در این مورد تابع میزان علاقهام نیست. افرادی وجود دارند که محبت ریشهداری بینمونه اما دلیلی نمیبینم این موضوع تو دفترتلفنم چیزی رو عوض کنه.
ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقشآفرینی در رونق این مجموعه، امیدوارم بعد از این هرگز بازدیدکننده صفحهای از این سایت نباشم.
هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…