2777
2789
عنوان

میدونید خونه تا کی راکد میمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 49 پست
عزیرم نگران نباش ایشالا شماهم بزودی سود خوبی میکنی من یه تحلیل تو اینستا دیدم می‌گفت الان وقت خرید خ ...

بخدا من دلم گرونی نمیخواد کاش همه ی ارزون بشه طلا دلار اجناس اما چون طلا فروختم واسه خونه میبینم طلارو اصلا نمیخوان بزارن پایین بیاد دلم میسوزه تو یه سال کلی تو خرید این خونه با فروش طلاهام ضرر کردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا من دلم گرونی نمیخواد کاش همه ی ارزون بشه طلا دلار اجناس اما چون طلا فروختم واسه خونه میبینم طلا ...

عزیزم اون سود روزی شما نبوده اگر روزی شما بود مطمئن باش منصرف می‌شدی 

الان هم خوشحال باش که اینجوری از سود جاموندی 

خدا را شکر طلاهات را خرج دکتر بیمارستان نکردی 

من عزیزم آرزوی ارزونی دارم اما خوب همه چی ارزون بشه طلا دلار اجناس خورد و خوراک اما انصافم نیست همه ...

تو این جامعه هممون در حال ازدست دادن ارزش اموالمون هستیم، ولی وظیفه انسانیمونه بقیمت حفظ ارزش اموالمون ارزوی گرونی که خیلیا واقعا له میشن رو نداشته باشیم

دیگه تموم شد اون وقتی گرون میشد دهه شصتی ها میخواستن خونه بخرن الان یا خونه خریدن یا مسکن مهر دیگه ه ...

ما هم یه زمانی برا دانشگاه ها همین فکر رو میکردیم و می‌گفتیم دیگه تموم شد و این حرفها، ولی الان در کدوم دانشگاه تخته شده؟

ده سال پیش که فکر میکردیم دانشگاه کن فیکون میشه، حتی بخش بایگانی رو که با کلی دبدبه و کبکبه مدارک رو از این سوراخ محرمانه به اون سوراخ محرمانه تویش حمل می‌کردند تبدیل به خوابگاه کردند و دانشجوی خارجی آوردن

تو نگران اینکه چطوری پوست هندونه رو گرون میکنند نباش

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir