2777
2789
عنوان

میدونید خونه تا کی راکد میمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 49 پست

یه بنده خدایی از روی استرولوژی میگفت ملک و املاک تا 8 سال در رکوده، نمیدونم چقدر حرفش درسته

ولی بهتون بگم کسی که آرزوی گرون شدن جنسی رو در جامعه داشته باشه تمام اعمالش نابود میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما دردراز مدت سود خواهی کرد من سا ل۱۴۰۰خونه خریدم ۸۷۰الان ۳۵۰۰میبرن پس ببین ضرر نکردی طلا الان یهو ...

آره طلا تا یه رنجی بعد یک و نیم سال ثابت ولی خونه الان تو رکود نیست گرونه نمیشه خرید

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

رشد زمین و خونه این ها طول میکشه، ولی بالا می‌ره و خب البته بازار رو هم بی نظم میکنه

دیگه تموم شد اون وقتی گرون میشد دهه شصتی ها میخواستن خونه بخرن 

الان یا خونه خریدن یا مسکن مهر دیگه هجوم نیست برای خونه و زمین 

پیرها هم دارن فوت میکنن خونه هامون میمونه وارث

یه خونه پیزوری ۳۰سال ساخت طبقه چهارم بدون اسانسور ۶۸ متری الان که ما توش میشینیم همه جاش هرروز نم میده دیگه توان پله رفتن و اومدن ندارم یه خرید میکنم  ستم میشکنه تا بالابیارم شده ۷ میلیارد چجوری خونه خریدید ۸۰۰میلیون 

خونه و ماشین همیشه سرمایس اصلا این چطور به فکرتون اومد که ضرر کردید یه چیزییو دادید یه چیزیو گرفتید 

یه بنده خدایی از روی استرولوژی میگفت ملک و املاک تا 8 سال در رکوده، نمیدونم چقدر حرفش درستهولی بهتون ...

من عزیزم آرزوی ارزونی دارم اما خوب همه چی ارزون بشه طلا دلار اجناس خورد و خوراک اما انصافم نیست همه چی گرون بشه و تنها سرمایه ما که همین یه خونس روز به روز آب بره ما هم با بدبختی نخوردن و نپوشیدن یه خونه خریدیم

دیگه تموم شد اون وقتی گرون میشد دهه شصتی ها میخواستن خونه بخرن الان یا خونه خریدن یا مسکن مهر دیگه ه ...

عزیزم تا همین دو سال پیم بازار خونه رونق و رشد داشت دو ساله تو رکوده تو این دو سال که دهه شسصیا یهو همه خونه دار نشدن حرف شما درسته اما در طولانی مدت اما الان این رکود دلیلش فکر کنم جذابیت بیشتر بازاری موازی مثل دلار و طلا باشه که امسال رشدای تصاعدی داشتن

یک دونه بله برای زندگی ولی پول مازاد داریم چند تا چند تا بخریم میگم برای سود بیشتر

میگن پیامک مالیات خونه خالی میاد 

مگر اینکه کسی به اسم بچه هاش بزنه. 

ولی آدم چند تا خونه میخواد چی کار؟!!! 

حالا روستا آدم خونه داشته باشه خوبه.  

یک دونه بله برای زندگی ولی پول مازاد داریم چند تا چند تا بخریم میگم برای سود بیشتر

میگن پیامک مالیات خونه خالی میاد 

مگر اینکه کسی به اسم بچه هاش بزنه. 

ولی آدم چند تا خونه میخواد چی کار؟!!! 

حالا روستا آدم خونه داشته باشه خوبه.