یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یه خونه پیزوری ۳۰سال ساخت طبقه چهارم بدون اسانسور ۶۸ متری الان که ما توش میشینیم همه جاش هرروز نم میده دیگه توان پله رفتن و اومدن ندارم یه خرید میکنم ستم میشکنه تا بالابیارم شده ۷ میلیارد چجوری خونه خریدید ۸۰۰میلیون
خونه و ماشین همیشه سرمایس اصلا این چطور به فکرتون اومد که ضرر کردید یه چیزییو دادید یه چیزیو گرفتید
یه بنده خدایی از روی استرولوژی میگفت ملک و املاک تا 8 سال در رکوده، نمیدونم چقدر حرفش درستهولی بهتون ...
من عزیزم آرزوی ارزونی دارم اما خوب همه چی ارزون بشه طلا دلار اجناس خورد و خوراک اما انصافم نیست همه چی گرون بشه و تنها سرمایه ما که همین یه خونس روز به روز آب بره ما هم با بدبختی نخوردن و نپوشیدن یه خونه خریدیم
دیگه تموم شد اون وقتی گرون میشد دهه شصتی ها میخواستن خونه بخرن الان یا خونه خریدن یا مسکن مهر دیگه ه ...
عزیزم تا همین دو سال پیم بازار خونه رونق و رشد داشت دو ساله تو رکوده تو این دو سال که دهه شسصیا یهو همه خونه دار نشدن حرف شما درسته اما در طولانی مدت اما الان این رکود دلیلش فکر کنم جذابیت بیشتر بازاری موازی مثل دلار و طلا باشه که امسال رشدای تصاعدی داشتن
عزیرم نگران نباش ایشالا شماهم بزودی سود خوبی میکنی من یه تحلیل تو اینستا دیدم میگفت الان وقت خرید خونه هستش چون راکد بعد عید یا نزدیک عید خیلی گرون میشه
عزیرم نگران نباش ایشالا شماهم بزودی سود خوبی میکنی من یه تحلیل تو اینستا دیدم میگفت الان وقت خرید خونه هستش چون راکد بعد عید یا نزدیک عید خیلی گرون میشه