2777
2789
عنوان

ازدواج رو اعصاب

111 بازدید | 15 پست

آخه یه ازدواج چیه که باید آنقدر استرسشو داشته باشم.... اعصابم خورده....پس کی میخواد جور شه.....هر حس ششمی هم که دیدم واسه چند سال بعد گفته....ااااااااه

دو ماه بعد ..........

من اولویت اولش نیستم 

مادر شوهرم بهم چپ چپ نگاه کرد 

شوهرم  فوتبال که می بینه منو نمی بینه و.....

بیخیال تا ازدواج نکردی بی استرس زندگی کن بعدش همه اش استرس داری 😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نترس تو ازدواج چیزی نیست جز مسولیت زیاد عجله نکن از روز های بدون دغدغه مجردی لذت ببر

به هر حال یه مرحله از زندگیه...هر جا میری ازت میپرسن.... همه دوستات ازدواج میکنن....بچه دار میشن.....نمیشه با دید شما بهش نگاه کرد

دو ماه بعد ..........من اولویت اولش نیستم مادر شوهرم بهم چپ چپ نگاه کرد شوهرم فوتبال که می بینه منو ...

اره بعضی دخترا فک می کنن ازدواج کنن همه چی اوکی و به رویاهاشون میرسن   ولی بدتر بدتر 

همین .فک کردی ازدواج کنی استرست کم‌میشه بدتر استرس هست تو متاهلی فعلا این چند روز مجردیت کیفتو کن ن ...

تو فکر کم شدن استرسم نیستم

دلم خانواده خودم رو میخواد...امادگیش‌‌رو در خودم میبینم

به هر حال یه مرحله از زندگیه...هر جا میری ازت میپرسن.... همه دوستات ازدواج میکنن....بچه دار میشن.... ...

من این دیدگاه رو تو دوران مجردی داشتم 

عشق ازدواج بودم 

میگفتم همه رفتن منم برم

ولی ازدواح اگه هزار تا مشاور هم بری 

تهش هندونه سر بسته اس 

تو دعوا ها همش مشخص میشه ذاتش چطوره

نه تو جلسه مشاوره که ادم نقش بازی کنه 

ادم عوضی زیاد هست

من این دیدگاه رو تو دوران مجردی داشتم عشق ازدواج بودم میگفتم همه رفتن منم برمولی ازدواح اگه هزار تا ...

به هر حال شما جای من هم بودین، احساس خطر می‌کردید و به نظرم با توجه به جامعه ما طبیعیه