2777
2789
عنوان

حمله عصبی

73 بازدید | 14 پست

سلام فقط راهنمایی میخام الان حس میکنم حالم خوب نیس ولی دارم خودمو اروم میکنم کسی اینجا هس بگه چکار کنم دلشوره و تپش قلب و حالت تهوع و سرگیجه دارم حس میکنم فکم داره سفت میشه چند سری اینجوری شدم همسرم کنارم بود که البته باعثش هم خودش بود بعد از گریه شدید اونجوری شدم ولی الان اون نیس و خونه مادرشوهرمم و بی دلیل یهو اینجوری شدم نمیتونم هم چیزی بهشون بگم فقط حس میکنم حالم خوب نیس نمیدونم چکار کنم اروم شم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین اصلا نترس‌ترس کارو بدتر میکنهدو قلوپ آب بخور ی لحظه برو تو حیاط یکم آروم قدم بردارو نفس عمیق بک ...

یا اصلا اینجا چت کن حواست پرت شه

ازت دور شه

ی مقدار زمان میبره ازت دور شه

نترس

فقط حواستو پرت کن

اصلا ب ناراحتیاتم فک نکن

ببین اصلا نترس‌ترس کارو بدتر میکنهدو قلوپ آب بخور ی لحظه برو تو حیاط یکم آروم قدم بردارو نفس عمیق بک ...

حس میکنم میخام گریه کنم نفسم بزور بالامیاد نمیدونم چرا یهو اینجوری شدم 

یا اصلا اینجا چت کن حواست پرت شهازت دور شهی مقدار زمان میبره ازت دور شهنترسفقط حواستو پرت کناصلا ب ن ...

باشه اصلا سابقه نداشته بدون ناراحتی یهو اینجوری بشم همیشه بعد گریه خیلی خیلی زیاد فقط اینجوری میشدم 

من میدونم چرا اینجوری شدی

بخاطر غم و‌ناراحتی و فشار هایی ک از قبل تحمل کردی

و خوب از بدنت خارج نشده

الان بدنت داره برون ریزی میکنه

چیزی نیس

از فشاره

ب قلبت ب مغزت ب روحت فشار اومده

من میدونم چرا اینجوری شدی

بخاطر غم و‌ناراحتی و فشار هایی ک از قبل تحمل کردی

و خوب از بدنت خارج نشده

الان بدنت داره برون ریزی میکنه

چیزی نیس

از فشاره

ب قلبت ب مغزت ب روحت فشار اومده

من میدونم چرا اینجوری شدیبخاطر غم و‌ناراحتی و فشار هایی ک از قبل تحمل کردیو خوب از بدنت خارج نشدهالا ...

خوب میشم تموم میشه مجبور نیستم تحمل کنم ادم میتونه بین ارامش روان و کسی که عاشقشه یکی و انتخاب کنه مگه نه؟

خوب میشم تموم میشه مجبور نیستم تحمل کنم ادم میتونه بین ارامش روان و کسی که عاشقشه یکی و انتخاب کنه م ...

مشکل اینه در نبودشم ی فشار روان مدل دیگ ای رو باید تحمل کنی

میدونی چی میگم 

آخه دل کندن و‌کنار گذاشتنم ک راحت نیس

فقط سعی کن خودتو خیلی دوسداشته باشی

مراقب خودت باشی

دلت برا خودت بسوزه

ب خودت برس

غم رو بریز دور

تا کی 

حقت از دنیا چیزای خوب و شادیه

حقت این نیس

پاشو حقتو بگیر