2777
2789
عنوان

ازدواج دانشجویی

147 بازدید | 19 پست

به همکلاسیم پیشنهاد دادم و اون گف قصد رابطه با هیچکس رو ندارم ، دوبار پیشنهاد دادم و قاطعانه همینو گفت، رابطه‌ای که به ازدواج ختم شه 

می‌دونم اکثراً میگین قصد رابطه با تو رو نداشته 

اون هنوز بیست سالشه و منم 24 سالمه و یک سال دانشگاه رفتیم و هنوز شش سال دیگه مونده ، فکر میکنید احتمال داره نظرش عوض شه ، چیکار کنم نظرش تغییر کنه ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تورو نمیخواد وگرنه چرت گفته که قصد ذابطه با کسی رو نداره جواب اول دخترا وقتی روشون نمیشه مستقیم بگن ...

چیکار کنم نظرش تغییر کنه 

اون خب هنوز بیست سالشه شاید در طول شش سال آینده که همو می‌بینیم نظرش عوض شه 

البته واقعا شایدم نمی‌خواد فعلا درگیر اینجور چیزا بشه ، قطعی نمیشه چیزی گفت

چیکار کنم نظرش تغییر کنه اون خب هنوز بیست سالشه شاید در طول شش سال آینده که همو می‌بینیم نظرش عوض شه ...

نظرش عوض نمیشه دخترا یا از یکی اول خوششون میاد یا هم هیچ 

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 
هیچ احتمالی نداره ک شاید واقعا قصدشو نداشته باشه ؟!

اینم میشه

شاید میخاد درس بخونه یا چون ترم دومه فکر میکنه زوده 

وایسا ترم چهار و پنج اینا بهش پیشنهاد بده ولی تو این مدت همش جلو چشمش باش و ازش حمایت کن ولی خیلی آویزون بازی درنیاری ها

یادت نره پول هدف نیست بلکه مسیری برای انجام دادن کارهاییه که حالمونو خوب میکنه.

چیکار کنم نظرش تغییر کنه اون خب هنوز بیست سالشه شاید در طول شش سال آینده که همو می‌بینیم نظرش عوض شه ...

صبر کن،شاید نظر شما عوض شده اصلا،سنتون خیلی پایینه،معیاراتون خیلی عوض میشه انتخاباتون خامه،فرصت بدین

نظرش عوض نمیشه دخترا یا از یکی اول خوششون میاد یا هم هیچ

خودش ک قسم خورد و گفت اصلا به اینجور چیزا فکر نمی‌کنه و با هیچکس قصد رابطه نداره 

کلا تو فاز اینجور چیزا نیست می‌دونم 

ولی خب می‌گم شاید اگه آدم بهتری پیشنهاد میداد قضیه فرق داشت 

صبر کن،شاید نظر شما عوض شده اصلا،سنتون خیلی پایینه،معیاراتون خیلی عوض میشه انتخاباتون خامه،فرصت بدین

ببخشید آیدی تلگرام رو بدم میتونین چند دقیقه از وقتتون رو بزاربن  اینجا نمی‌شه 

فکر می‌کنی از خامی نیست ؟ هنوز بیست سالشه شاید در آینده نظرش تغییر کنه یا اینکه شاید واقعاً قصدشو ند ...

دختری که دانشجوعه و ۲۰ سالشه خام نیست خیلی ام عاقله اتفاقا 

در ثانی درسته شما ۲۴ سالته اما مطمئن باش سن عقلی و سیاست ایشون از شما بیشتره 

وقتی جواب رد داده یعنی از همه لحاظ شما رو سنجیده دیده بدردش نمیخوردید اما چون ناراحت نشید گفته که قصد وارد شدن به رابطه رو نداره دلیلش میتونه عدم علاقه باشه 

🧸🔮🎀💗🌸