2777
2789
عنوان

پدرمادرم راضی نمیشن برم پیششون

| مشاهده متن کامل بحث + 15278 بازدید | 406 پست

همین خانواده بخداکلی بلاسرمون میاره بعدپس فردا ک اززندگی زدع شدیم کلیم سرزنش میکنن😔

خانماخاهش میکنم هوای خاهرودختراتون داشته باشین نذارین حس بی پناهی کنن

من اگ این کاروبکنم ک قطعاخانوادم زندم نمیذارن خونشون چن روزبمونماونام کنارخانواده خودم زندگی میکنن

اسی این درده بزرگیه که ما داریم

از خدا میخام خدا تحملشو بده

من هنوز نتونستم باهاش کنار بیام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا ی دختربعدازواجش خیلی بیشتربه خانواده نیازداره خیلی سختی ومشکل ممکنه براش پیش بیاد من تااونجامیرم پیش مامان بزرگمومیرم یاخالع هام وخیلی کم پیش خانوادم میرم همینم راضی نیستن

من اگ این کاروبکنم ک قطعاخانوادم زندم نمیذارن خونشون چن روزبمونماونام کنارخانواده خودم زندگی میکنن

عزیزم دیگه به پدر و مادرت فکر نکن و ازشون نترس... وقتی حمایتت نمیکنن و رهات کردن برو با دایی و عمو و عمه و خاله رفت و آمد کن... یا با داداشات... احتمالا مشکل از خودشونه با کل بچه ها و اقوام مشکل دارن... از من میشنوی برو شهرتون و برو خونه دایی و عمو و... خونه هر کدوم یکروز بمون و برگرد... خانوادت بفهمن به اونا چه مربوط؟ یا خودشون باید حمایتت کن یا کاری بهت نداشته باشن... بعدشم جای بدی قرار نیست بری گناه که نیست اگه بری خونه دایی و عمو و... حتما با فامیلات رفت و آمد کن و حسابی حرصشون بده

اسی این درده بزرگیه که ما داریماز خدا میخام خدا تحملشو بدهمن هنوز نتونستم باهاش کنار بیام

لااقل شایدتوازخودت خونه داری من اینجابایدپیش خانواده شوهرم بمونم خیلی حس سرباربودن بم دست میده اصن راحت نیسم همه زندگیم غصس

عزیزم دیگه به پدر و مادرت فکر نکن و ازشون نترس... وقتی حمایتت نمیکنن و رهات کردن برو با دایی و عمو و ...

آره عزیزمن تاشهرخانوادم میرم بیشترخونه بقیم ی روزمیونم همیشه بیشترنیستم 

واقعا ی دختربعدازواجش خیلی بیشتربه خانواده نیازداره خیلی سختی ومشکل ممکنه براش پیش بیاد من تااونجامی ...

برو شهرتون... مستقیم برو خونه مامان بزرگت یکروز بمون یکروزم خونه دایی و... بعدش برگرد... اصلا به پدر مادرت سر نزن... اگرم اعتراض کردن چرا اومدی بگو گناه نکردم... به مامان بزرگتم شکایت مادرتو بکن بگو راهم نمیده

آره عزیزمن تاشهرخانوادم میرم بیشترخونه بقیم ی روزمیونم همیشه بیشترنیستم

من تابستون دلم برای شهرم تنگ شده بود

خودمو شوهرمو بچم رفتیم

هتل گرفتیم یک هفته موندیم

نرفتیم خونشون

خیلی هم خوش گذشت

برو شهرتون... مستقیم برو خونه مامان بزرگت یکروز بمون یکروزم خونه دایی و... بعدش برگرد... اصلا به پدر ...

همه میشناسنشون من حتی ی هفته باشوهرم قهربودیم بردگذاشت خونه مامان بزرگم بنده خداخیلی هواموداشت میگف بمون پیش خودم برنگردبع شوهرت ولی مجبورشدم برگشتم بخاطربچم