من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
واقعا ی دختربعدازواجش خیلی بیشتربه خانواده نیازداره خیلی سختی ومشکل ممکنه براش پیش بیاد من تااونجامیرم پیش مامان بزرگمومیرم یاخالع هام وخیلی کم پیش خانوادم میرم همینم راضی نیستن
من اگ این کاروبکنم ک قطعاخانوادم زندم نمیذارن خونشون چن روزبمونماونام کنارخانواده خودم زندگی میکنن
عزیزم دیگه به پدر و مادرت فکر نکن و ازشون نترس... وقتی حمایتت نمیکنن و رهات کردن برو با دایی و عمو و عمه و خاله رفت و آمد کن... یا با داداشات... احتمالا مشکل از خودشونه با کل بچه ها و اقوام مشکل دارن... از من میشنوی برو شهرتون و برو خونه دایی و عمو و... خونه هر کدوم یکروز بمون و برگرد... خانوادت بفهمن به اونا چه مربوط؟ یا خودشون باید حمایتت کن یا کاری بهت نداشته باشن... بعدشم جای بدی قرار نیست بری گناه که نیست اگه بری خونه دایی و عمو و... حتما با فامیلات رفت و آمد کن و حسابی حرصشون بده
برو شهرتون... مستقیم برو خونه مامان بزرگت یکروز بمون یکروزم خونه دایی و... بعدش برگرد... اصلا به پدر ...
همه میشناسنشون من حتی ی هفته باشوهرم قهربودیم بردگذاشت خونه مامان بزرگم بنده خداخیلی هواموداشت میگف بمون پیش خودم برنگردبع شوهرت ولی مجبورشدم برگشتم بخاطربچم