من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
شما سال بعد با فامیل وصلت نمیکنید ازدواجتون سنتی میشه
میشه بگی اسما و شوهرش زندگیشون چجوریه؟ طلاق میگیرن یا میمونن؟ اسما زن قبلی شوهرمه، هی هم دختر شوهرمو میخواد ببینه و نگه داره بخاطر دلتنگیشه واقعا میخواد نگه داره یا نقشه ای سرشه
آدم خوش قلبی به نظر میرسین و امکانش هست 15ماه دیگه خواستگار بیاد براتون
میشه بگی اسما و شوهرش زندگیشون چجوریه؟ طلاق میگیرن یا میمونن؟ اسما زن قبلی شوهرمه، هی هم دختر شوهرمو میخواد ببینه و نگه داره بخاطر دلتنگیشه واقعا میخواد نگه داره یا نقشه ای سرشه
دورت بگردم خاله جونم من انرژیتو خیلی دوس دارم خیلییی احترام قائلم برات بخدا حس مادرانه ازت میگیرم با ...
عزیزم میشه بگی اسما و شوهرش زندگیشون چجوریه؟ طلاق میگیرن یا میمونن؟ اسما زن قبلی شوهرمه، هی هم دختر شوهرمو میخواد ببینه و نگه داره بخاطر دلتنگیشه واقعا میخواد نگه داره یا نقشه ای سرشه
سلام دوستان برای ف.ال این رباتو رو من پیشنهاد میدم جدید اومده تو تل و اینکه برای احساس طرف و یا اینکه انجام اين کار برام خوب یا بده، ف.ال گرفتم درست گفت و نتیجش رو هم دیدم گفتم بگم به اونایی که نیاز دارن
عدد ۷ اومد تو ذهنم حالا ۷ هفته یا ماه و.. اینارو نمیدونم 😆
۷سال چی🤔😂
چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒 (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪