2777
2789
عنوان

حستون میگه کی ازدواج میکنم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 12374 بازدید | 668 پست
شما سال بعد با فامیل وصلت نمیکنید ازدواجتون سنتی میشه

من  کی  ازدواج  میکنم؟

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دورت بگردم خاله جونم من انرژیتو خیلی دوس دارم خیلییی احترام قائلم برات بخدا حس مادرانه ازت میگیرم با ...

الهی  اگه  پیمان  آدم  زندگیته  و باهاش  خوشبخت  میشی بهش  برسی

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
شما سال بعد با فامیل وصلت نمیکنید ازدواجتون سنتی میشه

میشه بگی اسما و شوهرش زندگیشون چجوریه؟ طلاق میگیرن یا میمونن؟ اسما زن قبلی شوهرمه، هی هم دختر شوهرمو میخواد ببینه و نگه داره بخاطر دلتنگیشه واقعا میخواد نگه داره یا نقشه ای سرشه

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
آدم خوش قلبی به نظر میرسین و امکانش هست 15ماه دیگه خواستگار بیاد براتون

میشه بگی اسما و شوهرش زندگیشون چجوریه؟ طلاق میگیرن یا میمونن؟ اسما زن قبلی شوهرمه، هی هم دختر شوهرمو میخواد ببینه و نگه داره بخاطر دلتنگیشه واقعا میخواد نگه داره یا نقشه ای سرشه

دورت بگردم خاله جونم من انرژیتو خیلی دوس دارم خیلییی احترام قائلم برات بخدا حس مادرانه ازت میگیرم با ...

عزیزم میشه بگی اسما و شوهرش زندگیشون چجوریه؟ طلاق میگیرن یا میمونن؟ اسما زن قبلی شوهرمه، هی هم دختر شوهرمو میخواد ببینه و نگه داره بخاطر دلتنگیشه واقعا میخواد نگه داره یا نقشه ای سرشه 

سلام دوستان برای ف.ال این رباتو رو من پیشنهاد میدم جدید اومده تو تل و اینکه برای احساس طرف و یا اینکه انجام اين کار برام خوب یا بده،  ف.ال گرفتم درست گفت و نتیجش رو هم دیدم گفتم بگم به اونایی که نیاز دارن

https://t.me/FaalHoosh_bot?start=1993164395

عدد ۷ اومد تو ذهنم حالا ۷ هفته یا ماه و.. اینارو نمیدونم 😆

۷سال چی🤔😂

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪